Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana
Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
Mala som to iste, chodila som na rehabilitaciu vyše pol roka, neurologička ma poslala na MR, mam tam mierne vysunute platničky ale to podla neurologičky mi nemôze robit také problémy. Tvrdila mi, že to všetko psychika. Bola som z toho uz na nervy, skusila som akupunkturu, bankovanie. Nakoniec čo mi pomôhlo, našla som dobrého maséra, chodim kazdé dva tyzdne na masáž, občas idem na rebox- takych 10xpo sebe, a mam anatomicky vankus. Netvrdím, že mi je stále úžasne, ale zlepšenie mam min. o 70%. Takze odporučam dobré masáže
zofo: zájdi za neurológom,nech ti dá spraviť test na tetániu.Také príznaky som mala aj ja,liečim sa od januára a je to na 99%lepšie.Mne test robili v B.Bystrici u neur. DUPLOVEJ.
zdravim,
precital som si viac prispevkov a musim priznat, ze som v podstate taky isty bezradny ako predtym. desi ma moj stav ktori zacal asi tak 2,5 roka dozadu. makal som asi tyzden aj pol vkuse za pocitacom. zabudal som jest aj pit a drogy som rozhodne nebral(akurat kavu a to nie slabu) ako som robotu dokoncil pustil som si film (samozrejme na PC) s tym ze si konecne oddychnem a vtom som sa zosipal. od panvy nahor mi razne vsetko strplo a vsetko pred ocami mi zacalo odchadzat. urychlene som vstal. prve co ma napadlo bola porazka alebo infarkt. srdce mi buchalo jak sialene. ked som si sadol tak som pod sebou necitil postel. myslel som, ze koncim. sanitku som nevolal( ani neviem preco) bal som sa pohnut tak som si lahol a cakal som. asi po 4 hodinach som sa zacal postupne ukludnovat. trvalo asi 3 dni kym sa mi uplne vratil cit do vsetkych casti tela. od vtedy som radikalne zmenil zivotospravu ale aj dovtedy som vlastne pravidelne cvicil dlhe roky a neustale bol v pohybe. ked ma nieco bolelo tak skor z toho(natiahnute slachy, svaly a pod.) na kontrole mi nic nenasli (ako obvykle: "vsetko mate super") od tohto incidentu sa mi toto stava pravidelne len priznaky s uslabsie. vpodstate mi na tom najviac leze na nervy to trpnutie. neda sa pritom na nic sustredit. teraz pisem lebo na pocitaci vpodstate robym odvtedy minimalne, teraz som bol dokonca tyzden v vhorvatsku gde som vela plaval cvicil a strečoval cele telo a po navrate hnet prvy den som si sadol za pocitac a znova mi trpne prava ruka!!! s toho mam nasledne panicku uzkost pobehujem po byte nemam chut do jedla a navyse mam s toho este aj hnacku :( a teraz tu vypisujem jak blby namiesto toho aby som isiel k lekarovy... ked ja im neverim. poslu ma na vysetrenia ako vas a nakoniec mi predpisu nejake klepky. to nepotrebujem. vpodstate ani neviem co. len som sa chcel zdoverit trochu to zo seba pustit ...uz mi s toho hrabe dakujem majte sa
www.novycasprezeny.sk do vyhladavaca si daj-CVIKY NA KRCNU CHRBTICU....
zdravím všetkých,ja sa len chcem opýtať,či mi nevete poradit nejaké cviky na krčnú chrbtivu,alebo aspoň stránku ,na ktorej by som si ich vedel pozrieť....ďakujem
ahojte,ja mam už 4 mesiace závraty a lekári mi to nechcu verit,aj napriek tomu,že som v práci dvakrát odpadla.vraj si to iba namýšlam a presviedčali ma,že je to psychické.Tak som išla k psychiatričke a tá sa čudovala prečo mi nevyšetrili krčnu chrbticu.nakoniec mám zužené stavce a nedokrvuje sa mi mozog.Záver:naučte sa s tým žit,na operáciu to ešte nie je!Hurá,takže nie som blázon!
mila kikuska,daj sa vypchat
Ahote ! Ja mavam tiez neprijemnepicanie v hlave presnejsie na lavej strane ,niekedy mam pocit akoby som mal na hlave prilbu z ihlamy.pobehal som vysetrenia ako ekg,rtg krcnej chrbtice bol som u ocneho dokonca aj u neurologa ktory mi skontroloval raflex skladivkom...vetky boli ok ! lekar povedal ze to mam z krcnej chrbtice lebo to pichanie sa objavuje pri niakej cinnisti tj. sedenie v aute ak niako zle stojim.je to dost neprijemna pichava bolest a ked pride tak om stoho dost mimo nakolko si predstavujem ze mam nieco v hlave! a tiez to moze mat za nasledok psychika stres atd.ak ma niekto podobny problem tak piste Mirob 29r