Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie

Príspevok v téme: Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
zukume

Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana

paula1510

Dobrý den. Mam 21 rokov a strasne problemy s krcnou chrbticou. moj ortoped ma lieci iba liekmi od bolesti a naposledy mi dal obstrek, ktory vobec nezabral. odporucil mi nosiť golier na krk, ktory vraj velmi zabera. ale ja to nechcem, bojim sa toho. ma s tym niekto skusenosti? je to dobra vec? dakujem

mjanik

zuzu...-myslím si že ide predsa o krčnú chrbticu,vyhľadaj akupunktúru a už po prvom sedení sa zistí či ide o chrbticu,lebo tvoje problémy by sa mali hodne zmierniť a podľa toho sa dá usúdiť o čo ide!!!

adka11

Zuzulika ja si myslim ze tie priznaky co opisujes tak to bude uzkost.Prejdi si na stranku o uzkosti a precitaj si to tam .

zuzulika

dobry den no mne nepomaha nic stale to iste dookola busenie srdca tocenie trpnutie hlavy tvare zavraty a pocit ze odpadnem!!!neviete mi prosim niekdo poradit uz som vyskusala skoro vsetko a nic mi epomaha myslim si ze sa mi moj stav este zhorsuje a to mam len 20rokou!!!prosim budem rada ak mi iekdo co mal taketo problemy poradil co si mam dat!!!

leyla

no mala som kedysi to podobne.je pravda ze je to trocha chrbticou a tym ze sa blokuju nervy na krcnej chrbtici to sposobuje tlak do hlavy.ten pocit strachu je skor z neurozy.je to problem nervoveho systemu a fyzickej a psychickej namahy a pretazenosti.mysli pozitvne nedopuj sa liekmi len to zhorsia ber magnezium na posilnenie nervoveho systemu spravne cviky na chrbticu a zivotosprava to napravia,aj masaze pomozu ked su odborne vykonane nie ako dopadlo u mna ze ma maser viac zmasakroval ako bolo dobre.j som mala tiez tlaky do hlavy busenie srdca problemy s dychanim..je to skor psychickeho razu,daj na seba pozor a cvic na chrbatik je to dobre

emma8

Ahojte mne na krcnu chrbticu, ale aj na chrbticu pomohlo cvicenie Pilates - mam specialne upraveny program- cvicim pravidelne. Chodim na masaze k odbornikovi pravidelne a hlavne som prestala vysedavat vecer pri telke, chodim na prechadzky a v praci sedim na Klinovej podlozke, doma zase na fitlopte. Ja som mala najvacsie problemy rano po prebudeni, a na to mi pomohol anatomicky vankus.Osobne pouzivam Sissel makky - je uzasny, uplne odlahci krcnu chrbticu - najprv som z neho velmi nadsena nebola, ale vyrobca to aj uvadza, ze si na to zvlastne zosikmenie treba zvyknut, vraj to natahuje jemne krcnu chrbticu, takze taky tyzden dva som si zvykala, ale teraz uz spim na nom celu noc. Uzasna vec, s maximalnym efektom. Takze moja rada, investujte do prevencie (nielen peniaze, ale aj cas a hlavne to chce aj trosku discipliny, nepchajte sa liekmi a natrapte navstevou lekarov...Zaujimava stranka: www.pomocky.sk . Je tam kopec dobrych veci, ak si nie ste isti vyberom, kontaktujte predajcu, mne poradil velmi dobre.

krasotinko

dobry den mam 25 rokov a uz asi dva mesiace mam tak stuhnuty krk ze ked sa zle pootocim tak mam pocit akoby som si zlomila väzy,a okrem toho ma strasne reze pod pravym prsnikom moze to byt zlcnik?casto ma pichava pri srdci a na hrudi

[zruseny12]

IZABELKA,
keby len ZAVRATY,ked nemas ok TRAVENIE, ZALUDOK atd.mas take stavy ako keby si zomierala...

TAKZE MAS CISTU PRAVDU TREBA SI PORIADNE DAT VYSETRIT AJ TRAVENIE...