Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto potrebuje schudnúť 20 a viac kíl - Podte do toho som nou!

pastrnak25

Ahojte baby,

ako sa darí?
ja som bola teraz 4 dni mimo. Nejedla som skoro vôbec, lebo sme prerábali a nebolo čo a ako poriadne...Prvé 3 dni som bola hladná ako vlk a včera som po jednej musli tycinke a obede pociťovala hlad až o 20tej...Je to nesprávne, ale aspoň sa mi trocha stiahol žalúdok. Síce som dala zabrať metabolizmu, ale tak nemala som na výber.
Teším sa z počasia, na víkend plánujem prechádzku, bicykel a neviem čo ešte :). Veľmi sa teším zo slniečka, verím že spolu s ním príde aj energia.
Stanka ako v novej práci?

stanka176

Pekny vecer prajem. Orchidejka, drzim palce nabuduci tyzden. Ja, ked tak porovnam sviatky za vsetky tie roky, tak tento som sa docela drzala, i ked som pribrala nejake to kilecko.. dve :) ale tym sa zivot nekonci, staci zase pomalicky na to nabehnut a bude to fajn, uvidite. Ja som dnes konecne nastupila do noveho zamestnania, len mam trosku obavy, ze budem z toho vsetkeho "mimo" a polavim :-/ no.. kazdopadne cas ukaze... Drzte sa

orchidejka

ja detto, absolutny prepadak tieto sviatky. my tu chudneme a mesiace si nieco odriekame a za pat dni co su sviatky tolko toho porusime a napraskame sa kadecoho ze hroza. navyse ja mam buduci tyzden statnice, takze mam tusaka ze v tomto budem pokracovat dalej

pastrnak25

Ahojte baby,

ja som to cez sviatky vôbec nezvládla....Potrebovala som vypnúť a jesť....neviem, čo sa to porobilo so mnou. Uf. Som bola ako balón. Od včera sa krotím. Dnes som si už prichystala vodu a do krabičiek jedlo na celý deň. Tento týždeň budem mať veľmi veľmi náročný, plus nebudem môcť 4 dni variť, takže budem len na suchom jedle...
Nejako to hádam zvládnem a potom si nájdem aj čas na cvičenie.
Ako to ide Vám?

enka20

presne za 90 dni ale som aj porusila dala som si raz aj bryndzove halusky isla som presne bielkovinovy den,skrobovy,uhlohydratovy a vitaminovy,bolo to super lebo ked su bielkoviny tak sa papa masko,alebo syry alebo vajcia a ktomu zeleninka ,skrobovy den je tiez super to bud zemiaky alebo ryza a tiez som si varila rozne jedla ako kolozvarska bez maska a tak a uhlohydrato. den to su cestovinky a indicke placky a pizza a tieto dni sa je vzdy 3 krat a ked je vitaminovy den tak sa je iba ovocie a zeleninka 5 krat vypijem tak 2litre vody to bolo najtazsie sa naucit pit a kazdy den sa zacina ovocim mne to fakt vyhovovalo.skuste mne to pomohlo super schudnut okolie je z toho prekvapene a islo to dobre varim si casto polievky kapustovu,brokolicovu zeleninovu a borsc podla macingovej diety niekedy si dusim mrkvicku a na to si dam syr tolko krat som skusala chudnut a az teraz sa mi to podarilo som velmi spokojna

stanka176

Enka20 - myslím, že autorka to myslela práve naopak :) že nechce byť ako palica v priebehu len dvoch mesiacov :) i keď mi nejde do hlavy ta slaná voda, ktorú autorka spomína. ///// orchidejka, ďakujem :) to som si aj ja snažila nahovárať s kamarátkou, že máme problém so štítnou žlazou :D akurát, že kamarátka má ten lepší prípad... nevie pribrať :).. tebe tie kilečká pôjdu dole, i keď je vždy dobré mať istotu, že nie je žiadny problém zo zdravotného hľadiska... čo som čítala tvoje príspevky, tak sa trošku aj divím, že nevidíš žiadne zmeny, ja cvičím menej než ty a je to aj trošku vidieť... ale to asi preto, že ja som mala viac kg :// akurát ma mrzí, že z tých drastických diét, čo som držala, mám "škaredú" pokožku , s ktorou už nič bohužial nespravím :(

enka20

ja ta nechapem tak nechces dietovat ani sa neponahlas tak naco pises ze to chces za 2 mesiace a ze si davas detox reagujem na tu co zalozila temu ja nemam rada dietu ale dala som sa na 90 dnovku a schudla som z nej 9kg takze super varim si kazdy den teple jedla vobec ma to neobmedzuje a bola som pred tym odporca diet sem tam som to aj porusila keby som to drzala natvrdo tak dam isto viac ale mne to stacilo este 2kg a uz vic ani nechcem

orchidejka

stanka, no to mas podobne miery ako ja. inak za ten 10 kg ubytok klobuk dole. a este sa ti to podailo udrzat. no si moj vzor. ja fakt neviem co robit. rozmyslam ci nemam nieco so stitnou zlazou :) si hladam dovody ze preco nechudnem :D