Kto potrebuje schudnúť 20 a viac kíl - Podte do toho som nou!

stanka176

Kiviki, jest niekolko krat denne ma svoj vyznam.. teda aspon podla toho, co som sa docitala na nete u odbornikov. Je tam vela clankov, skus si pozriet..

winki

To jedenie 5 krát denne sa odporúča pre ľudí čo žrali a pokiaľ by jedli len tri jedlá za deň boli by hladný.

winki

Píšem to sem už x krát......Nikto nemôže stanoviť, že musíte jesť toľko krát denne. Jesť 5 krát denne je blbosť pokiaľ to tvoje telo tak necíti. Pokiaľ chceš tak jedz aj trikrát denne,,,alebo 8 krát,,,,ale samozrejmne rozumné porcie a potraviny.

Kiviki

ahojtee.. ja sa tiež snažím schudnúť.. lenže od vtedy ako som sa dala na stravu 5x denne tak ustavične som hladná a sledujem sa a aj tak mi to nikdy nevijde a vždy niečo poruším... a ked je škola.. to ani nehovorím lebo vtedy uplne mi to nevychádza.. je zlé ked budem pravidelne papať 3x denne ? podarilo sa už niekomu aj takto schudnúť ?

stanka176

Inspiruje ma aj nasa znama, ktora ma podobnu vysku a vazila 85 kg a teraz ma 55 kg. Vylucila hlavne sladene napoje, robila brusaky, po veceroch behala, sem-tam posilnovna, samozrejme "zdrave stravovanie".. a islo to.. samozrejme, ze.to neslo hned :) ale urcite sa citi super

stanka176

Dobre ranko :) ja mam 166cm a vazim bohuzial 70 kg. Stalo sa mi, ze som to nechala dojst az na 80 kg, kedy som si konecne uvedomila, ze je to az moc zle, hlavne, ked sa mi to vsetko drzi na bruchu :/ hmm, ked si spomeniem, ze pred par rokmi som mala okolo 62 kg a nebola som spokojna, a teraz co by som za to dala :) a prvy krat v zivote sa mi dari aj drzat tych uz 10 kg dolu.. teraz mam strach z tych zmien, co pridu.. praca, sviatky.. Som z tych, co stres hned "odburavaju "jedlom :/ spolu so mnou chudne aj mama, mala 68 kg, podari sa jej vzdy dat dole 3 kg a potom nic... Ostava mi len cakat, asi pridam este nejaku aktivitu a uvidim..

orchidejka

kolko chudnem - myslis odteraz alebo uz kolkokrat v zivote? no ja tak hocikedy zacnem a nedokoncim, ale teraz som zacala tak intenzivnejsie cca pred mesiacom ani to nie a vysledok - ziadny. v zivote som dala asi max 3 kg dole...nikdy nie viac, ale zase nechudnem az tolke roky..mozno posledne dva roky ma to drzi. a tebe sa podarilo tych 8kg aj udrzat? neprezradis aku mas vysku a vahhu?

stanka176

Neostava Ti nic ine len vydrzat aspon priblizne tak ako teraz. Ked budes mat po vsetkom, tak si myslim, ze sa to az potom zacne "hybat" :) stresove obdobie este nikomu nepomohlo... Inak, ak sa mozem opytat, ako dlho chudnes? A kolko sa ti podarilo dat dole? Ja pri kazdom chudnuti dam dole 8-9kg a viac sa mi este nikdy nepodarilo.... Zatial......... :)

orchidejka

co ideme s tym robit? u mna je nablizsi program toto: o tyzden odovzdat diplomovku, nasledne tyzden na to statnice a koncom maja dalsie statnice. potom si hladat robotu a pochybujem ze pri tomto vsetkom moznom stresovom sa mi to podari..viem ze je to najlahsie vzdat ale ja proste niekedy nemam sil este bojovat ked vidim ze vsetko co robim ma opacny efekt, nech sa snazim ako chcem!

stanka176

To chapem, ja som pribrala dve kila a to som si dala jeden normalny obed ... :/ uz nie som daleko od toho, aby som polavila. Coskoro nastupim do noveho zamestnania, aj to ma zacina stresovat :/ to vsetko sa hned na mne odraza.. a este sviatky idu.. strach a hroza :)