Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto potrebuje schudnúť 20 a viac kíl - Podte do toho som nou!

orchidejka

pastrnak25 - vies to co cvicenie vobec nepomaha, tiez si myslim ze musim urobit nieco so stravou ale neviem co, cize ak mate nejake napady - prosim sem s nimi...budem vam velmi vdacna

pastrnak25

Ahojte baby,

čítam, že veľa veľa cvičíte, zaberá to?
Akú máte asi stravu?
Ja sa snažím tiež. Viac to chcem hnať cez pohyb. V jedle sa snažím dodržiavať pravidelnosť, ale stále mám pocit, že bez radikálnej úpravy stravy to nepôjde...

orchidejka

ahojte. aj ja by som sa rada pridala. ja mam pocit ze cvicenim este viac kil naberam (ktore mi aj potom ostanu) tak neviem co robit. pokusim sa viac na tu stravu zameriavat (vylucujem sladke a vyskusam aj pecivo) a ostanem verna aj cviceniu cca 5x tyzdenne: teda 45min na rotopede, nejakych 5min na rotane a zopar brusakov. co sa tyka detoxu - ja tym nejdem zacat lebo ked nejem pravidelne tak ma bolieva hlava, takze to nemozem. navyse prichadza obdobie pisania diplomovky a ucenia na statnice, takze "juchu"

eliza7

zdravím, tak ja by som sa pridala, presne mám tvoju váhu :-) a tiež sa chcem vrátiť na mojich bývalých 65 kg.začala som pred mesiacom cvičiť čo som doteraz nikdy nerobila, ale musím nakoľko v strave už nemám čo vylúčiť , obmedzila som všetky nástrahy nezdravého stravovania a kilá dolu nejdú tak som začala s tým cvičením, no na váha ešte menšiu hmotnosť neudáva, ale cítim sa trochu lepšie nie ako tučný neobratný maco :-) dúfam že tým cvičením niečo dám dole ale tých 20 to sa si nebude dať.Koľko máš rokov? ja 41a ten detox ? piješ len tekutiny?

pastrnak25

Ahoj,

ja tiez chudnem.
Potrebujem tiez dat dole vyse 20kg...
mám momentálne 92kg..
Chcem chudnúť rozumne a pomaly....
Nechcem sa však vypisovať na fóre. Nemáš nejaký email?
Pekný deň

kloe

moja milá, držím ti palce:) ja chudnem tiež ale skor mi ide o spevnenie tela..takže ja dobry parťak nebudem :D