Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto potrebuje schudnúť 20 a viac kíl - Podte do toho som nou!

stanka176

Ahojte bojovníčky :) mne vyšlo prvý krát a asi aj posledný, že budem maťcelý víkend voľný.. takže sa chcem trošku "činiť", bicykel, záhradka atď..čo sa týka váhy, ta sa mi drží .71-72, pri tom, čo jem, je to až zázrak. Chcem pokračovať tam, kde som skončila, a dobojovať to už konečne do konca !

orchidejka

jessical tebe ta vaha riadne skace. a z kolkych si zacala chudnut? ja mam to kilo opat dole co som minule neviem aky zazrakom pribrala a tak isto netusim akym zazrakom som on prisla ked absolutne nic nerobim. dnes vsak nabieham na stary rezim a zacinam cvicit. drzme sa kocky, uz je tu pomalicky leto

JessicaI

pastrnak25

mas pravdu treba jest vsetko len pozerat kolko coho mozeme. Tiez si doprajem vsetkeho ale to co viem, ze od toho priberam jem len sem-tam alebo len malu porciu. Nic si z toho nerob, ze ti isla vaha chvilu hore mozno si bola pred dnami, kt. nemame radi. Ono sa to zase pohne smerom dole len treba vydrzat. Aj moja vaha chodi hore dole.
Tak napr.
1.4. - 97,5kg
2.4. - 98,8kg to som mala pred...
4.4. - 98,1kg
6.4. - 98,3kg
8.4. - 98,9kg
9.4. - 98,0kg
10.4.- 96,9kg
11.4.- 96,7kg
12.4.- 96,2kg
13.4.- 96,1kg
14.4.- 96,4kg
15.4.- 96,7kg
16.4.- 96,4kg
17.4.- 97,1kg
18.4.- 96,7kg

Takze takto to chodi mne hore dole, ale hlavne je, ze v konecnom dosledku to ide dole a dole.

Drzim vam paste aby ste prisli do vytuzeneho ciela.

pastrnak25

orchidejka, vobec som sa neprezierala....drzim sa. Nejem uz ani sladkosti, chlieb velmi velmi sporadicky, naberam si fakt mensie porcie jedla. Neviem, co sa to deje so mnou. Citim sa taka nafuknuta, mozno to aj tym bude.
Jessica, myslis? mala som z nej len na obed, teda dva dni na obed. Vecer som ju nejedla a mala som len 3 take mini kusky a s kuratom, tak neviem, ci to bolo tym. Nechcem prestat jest take potraviny, lebo raz si ich aj tak dam a potom budem zase priberat?
Ma to jedinu vyhodu v tom, ze sa nakopnem cvicit....dnes cvicim doma a na vikend mam na plane byt cele dni vonku (korcule a bike). Dufam, ze nebude prsat.....

JessicaI

Ahojte dievcata,

pastrnak25

myslim si, ze to bolo tou vybornou knedlou. Ja tiez vzdy ked si dam nieco kysnute hrozne priberam. Mam vyskusane, ze zakusky mi tak nevadia ako knedla alebo kolace.

orchidejka

pastrnak to mi je luuto a presne viem ako sa citis. a mas pocit ze si sa nejako extra zvlast prepac za expresivny vyraz ale prezierala? lebo ja pochybujem, tie kila idu tak rychlo hore ze az

pastrnak25

Ahojte,

tak moje dnešné zistenie bolo, že som kilo a pol pribrala :/. Nerozumiem tomu. Neodolala som váženiu a takto to dopadlo.
No aspoň viem, že musím ísť na to tvrdo. Inak to nepôjde...Irituje ma, že je pekné počasie a ja musím byť v práci. Večer som tak unavená, že idem akurát do sprchy a spať..

pastrnak25

Ahoj kočky,

stanka, fakt sa každý deň vážiš? To ja by som sa asi dostala do depky....
Ja sa nevážim radšej vôbec. Cítim sa teraz veľmi pribratá....
Ako sa vám darí?
Ja som mala aktívnu sobotu na bicykli. Išli sme však veľmi neskoro spať, tak som už v nedeľu nebola nikde. A aj som bola dosť zničená z bicykla.
Veľmi ma to tak nabudilo, priateľ mi našiel nejaké videá s cvikmi a ak sa nedonútim doma cvičiť, tak to budem riešiť cez posilňovňu. Je krásne počasie, takže sa chystám aj na korčule už a cvičiť doma sa musím donútiť...
S jedlom je to fajn, kupodivu sa celkom držím :). Práve som doraňajkovala ovsené vločky a teším sa na obed. Robila som domácu knedľu (celozrnná múka zmiešaná s bielou) a kuracie mäsko. mňam :)

stanka176

Ahojte. Orchidejka, ja si vsimnem na sebe, ked priberem dve kila, hlavne v tvari. Ale ako uz bolo povedane, kazdy je iny... Teraz k chudnutiu :) vaha stale rovnaka, doprajem si aj niekolko malych sladkosti, ( i ked je vela zdravsieho ) nakolko potrebujem v praci vela energie, ktoru aj vydam. Kazdy den sa vazim, co mi aj pomaha vediet, co si mozem dopriat a co robim v ten den pre to, aby som nepribrala Pastrnak drzim palce, si na najjlepsej ceste.

pastrnak25

inak ak budete mať nejaký typ na zaujímavý a chutný zdravý recept, sem s ním :). Dochádza mi fantázia. Cez víkend by som chcela vyskúšať pohankové guľky a pohľadať nejaké nové recepty, lebo mi klasické jedlá už idú hore krkom...Prvýkrýt som robila cviklu, placky z ovsených vločiek (nič zložité, ale tak nevarím až tak dlho :D)