Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto potrebuje schudnúť 20 a viac kíl - Podte do toho som nou!

orchidejka

viete co sa mne stava poslednu dobu? som neustale hladna. Jem 4-5x denne podla toho kedy vstanem, cvicim 6x tyzdenne ako som uz predtym popisovala ale vzdy ked sa najem tak som do 15min max pol hodiny taka hladna akoby som nic nejedla. Toto pocitujem len v posledne dni, mam pocit ze predtyn to tak nebolo. Neviete ci robim nieco zle alebo co je pricinou?

stanka176

Ahoj, ďakujem, že tu môžem byť s Vami.. toto som potrebovala.. s niekým sa podeliť :) a nezabúdajte! NIE STE NA TO SAMI ! :)

1jacky1000

baby skuste stranku: chudnutie-ako.sk je to chudnutie podla mira veseleho, tusim tak sa vola. uci tam spravne sa stravovat a hlavne nepredava a neodporuca ziadne doplnky. ja som podla tej stranky schudla 10 kil za tri mesiace.

stanka176

Ďakujem, snažím sa :) už tolko diét som držala.. že by som ich ani nespočítala.. ale už som si povedala dosť, stačí to raz vydržať a bude sa mi to "vraciať" celý život, a to mi za to stojí. I keď je to niekedy ťažké, tak sa stačí "povzbudiť" aj inými ľuďmi, čo to dokázali, tak prečo aj ja ( my ) nie :) odporúčam piť zelený čajík a žihľavový, vďaka tomu sa mi zlepšilo veľa vecí ohľadom zdravia. Inak ale s tou únavou mám aj ja problém :( nič ma nebaví, ale snažím sa premôcť a trošku pracovať aspoň na tom rotopede + brušáky + nejaké svoje cviky + bicykel, ak je vonku pekne :) a ak máte havka, môžete zvoliť rýchlejšiu chôdzu a zabijete dve muchy jednou ranou :) spokojnosť.. hehe :)

pastrnak25

orchidejka, tak nestresuj :)
cvičíš, možno preto sa to tak neodráža na váhe. Ak sa cítiš lepšie, tak to je super :). Daj tomu čas. Malo by sa chudnúť pomaly, ideláne 1 až 2 kilá za mesiac. takže žiadna panika...
Ja sa zatiaľ ani necítim lepšie. Ale ešte tomu dávam dva týždne a hádam ma tá únava tiež prejde.
Stanka, tak to je super, to si pekne schudla :) vau :)
Ja som sa včera aj napriek únave donútila zacvičiť si formou skákania a spala som na dnes 8 hodín, takže si hádam napravím postupne režim :). Jedla sa držím toho "zdravšieho" a kontrolujem si pitný režim...
Dnes asi nestihnem efektívne cvičiť, takže si ma to počká zajtra :)

stanka176

ahoj :) ja by som sa rada pridala, i keď som začala pred necelými dvoma mesiacmi :) mala som cca 80kg, chcela by som mať 60-65, verím, že to každá zvládneme. Momentálne sa držím približne na 70kg, jem zdravo, aspoň sa snažím + detox + som si požičala od známych rotoped :) tak aspoň to mi trošku pomáha... držím palčeky všetkým

orchidejka

no mam 165 cm a 68kg. Chudnem uz da sa povedat treti tyzden a zatial je to len pri tom pocite co si spominala :)

pastrnak25

orchidejka, podľa toho koľko kíl máš navyše :)
ale ak si nabehla na zdravý režim a predtým si nemala zdravú životosprávu, tak by si sa mala minimálne cítiť lepšie :)