Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto potrebuje schudnúť 20 a viac kíl - Podte do toho som nou!

pastrnak25

stanka, vysiel ti den plny pohybu?
jessica, dakujem za radu, ja to tak robievam. A nemala som vobec svalovku.
Dnes som bola zase na bicykli, zmenili sa nam plany, tak aspon 40 km sme dali :)Nohy ma vobec neboli, ale sedaci sval a vsetko to naokolo ma boli riadne....musim viac trenovat, resp. castejsie jazdit. aspon ma to donuti...

radimko

Rad Vam poradim, ale najlepsi je individualny pristup a ak chcete bez jojo efektu ist dole, tak prirodnou formou a bez TBL formy. :D

ak vam mozem poradit, kaslite na tbl formu, najidealnejsie a bez skodlivych ci vedlajsich ucinkov je sypany caj PUERH, ja mam s nim vyborne skusenosti, dva tyzdne 6kg dole, la eodlezite je pit veeela cistej vody , najlepsie 3 litre a zamedzit ochutene a sladke vody, okrem toho, ze odburava tuky znizuje cholesterol a detoxikuje organizmus, takze slecny, ak chcete este viac informacii tak kludne mi napiste mail na vilhan@sunshinetea.sk

alebo navstivte stranku www.sunshinetea.sk

JessicaI

Dievcata aby ste po poriadnom sportovani nemali svalovicu na druhy den pomoze vam osprchovat sa co najteplejsou az horucou vodou hned ked pridete domov po sportovani.

stanka176

Pekny dnik prajem. pastrnak, tisko zavidim.. my sme vcera grilovali, takze k tomu netreba ani viac co dodat :)) ale tak raz snad neublizi :).. dnes planujem rotoped, nejaku turu + bike :)

pastrnak25

Ako baby?

jessica, ja sa nevzdam urcite, uz som sa vzdavala dostkrat....teraz nechcem.
Nemozem sa vazit, lebo potom depkujem.
Dnes sme boli na bicykloch, v podstate 6 hodin po odpocitani prestavok som bicyklovala. Presli sme 65km, ale polovica z toho bola proti vetru. Po 40 km som ledva zila, tak som na seba hrda, ze som to dala. Ak nebudem mat zajtra svalovku, tak idem na korcule doobeda.
Som rada, ze som sa nakopla hybat sa a zacina sa mi to pacit. Tak som zvedava ako to pojde.
S jedlom sa drzim, vcerajsiemu provokovanie v noci, ale daj si musli s mliekom (cokoladove), ak nie to, tak si daj aspon vankusik z toho, som uspesne odolala :D.