Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

lili303

naty aky druh kozmetiky, z tejto znacky pouzivas? Ja potrebujem plet hydratovat, ale neviem na co sa zamerat aby kozmetika dobre moju plet hydratovala, ale zas aby mi nejako nezmastnela alebo nieco podobne.

tutri

*zaskia*
Aké problémy sa u teba začali objavovať?..Čo bolo takým najväčším problémom kedy si si povedala, že niečo nie je tak ako by malo byť?..Ja sa občas vyhodím a furt neviem prísť na to prečo..Myslíš, že tiež by to mohlo byť z kozmetiky?

Naty63

florentynka...z môjho pohľadu táto tvoja starostlivosť o pleť nie je dostačujúca, tiež som to dávnejšie takto riešila...nehovorím, že je to zle, ale pleť potrebuje toho viac ak má byť pružná, hydratovaná a podobne...mojej pleti dlhšiu dobu trvalo, kým sa vzchopila, kým začala byť jemnejšia, pružnejšia...začalo to, keď som začala používať kozmetiku AnneMarie Börlind, nemám na mysli, len krémy, ale celú starostlivosť, ktorá obsahuje všetky potrebné zložky, ktoré napínajú pokožku, zvláčňujú pleť...myslím, že by sme sa mali pozorovať, čo ako na nás pôsobí

zaskia

chemicka kozmetika zacina byt v dnesnej dobe velkym problemom, kedze nasa plet je coraz citlivejsia, na zaciatku som osobne nemala problem ani s najlacnejsou kozmetikou z drogerie avsak, cim dlhsie som ju pouzivala tak postupne sa u mna zacali objavovat problemy, preto som pre nejakym casom presla na prirodnu kozmetiku a plet mam hydratovanu, co je pre mna velmi dolezite

klamira

Marunka píšeš o tom, že tá kozmetika obsahuje vodu. Ako bez vody by mohli byť vyrobené rôzne krémy a podobne? Po prvé voda, ktorá je použitá v tejto kozmetike nie je obyčajná z vodovodu.Kozmetika obsahuje čistú termálnu vodu, ktorá je bohatá na rôzne látky. Áno pri vode sú potrebné konzervanty. Ale nie je konzervant ako konzervant. V prírode máme tiež množstvo prírodných konzervantov ;)

florentynka

V prvom rade pitný režim a kvalitne oleje na celé telo aj tvár .ja používam len kokosový a argánový olej a som vysmiata.Popri tom ešte cvičím tvárovú gymnastiku a oleje si kupujem na notine

florentynka

V prvom rade pitný režim a kvalitne oleje na celé telo aj tvár .ja používam len kokosový a argánový olej a som vysmiata.Popri tom ešte cvičím tvárovú gymnastiku a oleje si kupujem na notine

florentynka

v prvom rade treba dodržiavať pitný režim.čo najmenej chemickej kozmetiky ja používam na tvár iba kokosový olej a cvičím tvárovú gymnastiku na rozprúdenie lymfy a potom sa ešte večer pred spaním natriem argánovým olejom a ten si kupujem na notine

Marunka

Slečna s príspevkom - Marumka - 24.05.2017 17:03:40, prosím nekopíruj môj registrovaný nick a moje slova. Ďakujem