Ja vzdy riesim kozmetiku, rozmyslam nad najlepsou moznou prirodnou kozmetikou.Nechcem aby bola testovana na zvieratach, no zaroven nesmie obsahovat skodlive latky...
Najviac sa mi pozdava cistiace mlieko Weleda ,skusala som len vzorku,no aj za ten kratky cas mi opeknela plet, dobre cistil,krasne vonial a osviezoval....
Na druhom mieste je cistiaca pena Alverde s rumancekom,zlatym dazdom.. tiez super cisti s pomaha aj na akne,ale dost vysusuje plet..
A do tretice cistiace mlieko a pena Canaderm s konopnym olejom, este som nemala nic,co by tak jemne cistilo plet...
Vybrat krem ktory mi nezhorsuje akne je veeelmi tazke, celkom dobry je Alverde na citlivu plet bambucke maslo a jojobovy olej,plet vyzivuje a rozžiaruje,no je dost mastny,takze u mna len na noc..vseobecne krem,ktory mne vyhovoval v lete bol od Biodermy Pore refiner,lenze toto od prirody uteka poriadne daleko...Este mozno hydratacny od Lavery bol dobry,no asi dva tyzdne,potom ma plet trocha palila..
Na telo jednoznacne Weleda mandlova sada, tiez ich sprchove gely..potom Alverde telove mlieko,tusim s avokadom bude..
Mate skusenosti s dalsimi vyrobkami Lavera??? Napr. cistiaci gel ginko hrozno..cistiaca pena s pupalkou..???
Vdaka