Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

anicka89

litnnes treba prejsť úplne na prírodnú kozmetiku ak chceš sa niekam posunúť, ak chceš vidieť nejaké tie zmeny, mám tým na mysli, že je dôležité používať nie len krém, ale aj odličovacie gély a podobne prírodné ;)

mersia

Litnnes, ja som si teraz pred par tyzdnami objednala ANNEMARIE BORLIND ENERGYNATURE, hned som si objednala vsetko z tej rady, aby som dala mojej pleti to, co jej dlho chybalo :)

litnnes

s cim je od nich najlepsie zacat? teda co ste si objednali ako prve? ja som nejako doposial nepouzivala nic ineho ako cistiacu vodu normalne dostupnu z lekarne.

Kreisanka

dakujem. uz som si nieco od nich pozerala a tie produkty vyzeraju celkom fajn. asi sa na to dam a vyskusam. musim nieco spravit, lebo sa vobec takto necitim dobre. dufam bude tato znacka to co hladam a pomoze mi. dakujem vam kocky

linduss84

Kreisanka tak ja pouzivam od tejto znacky kozmetiky na hydrataciu, lenze nie som si celkom ista, ci tebe by sedelo to, co mne, kedze pises, ze mas problemy s mastnou pletou. Skor co pozeram skus si najst to, co ti Lulina napisala nizsie. Je to ta ista znacka, co ja pouzivam, len ine produkty. Podla popisu myslim, ze to skor by ti sadlo. Tie su urcene na mastnu a problematicku plet ;)

Kreisanka

linduss84 hmm a co od nich ti tak najviac pomohlo? potrebovala by som poradit s cim zacat, nech to uz teda aj za nieco stoji a plet sa mi zlepsi.

lulina_majerova

kreisanka viem o čom píšeš mastná pleť dokáže potrápiť, u mňa boli problémy aj s vyrážkami, ale našťastie už druhý rok používam PURIFYING CARE, produkty, ktoré sú priamo určené na takéto problémy ako som mala ja :) a odoznelo to. V lete som prežívala muky, ale teraz už ani leto mi nevadí a nerobí problémy na pleti ;)

linduss84

Kreisanka u mna to bolo tiez tak, ze som nejako nesledovala, ci ma nejaka kozmetika nejake certifikaty a duplom som nesledovala, ake ma zlozenie. Dnes uz k tomu pristupujem inak. Mam pocit, ze zodpovednejsie. Davam si pozor na to, aby kozmetika mala certifikat ako je napriklad EcoControl, aj skrz toto som sa rozhodla pre AnneMarie Borlind ;)

Kreisanka

Ja sa priznam, ze si zlozenie pozriem len obcas, skor davam na referenie. A preto by som sa tu chcela poinformovat aj na tuto znacku, pretoze sa u mna objavil problem s mastnou pletou. Prislo leto a je to v podstate neznesitelne. Vedela by som si u nich najst aj nieco na takyto problem?