Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

Dienda

Treba si dobre zvážiť akú prírodnú kozmetiku si vyberieme, kúpime. Pretože aj tá prírodná kozmetika nie je každá rovnaká preto je potrebné dbať na viacero vecí. Aj na zloženie, aj na certifikáty a podobne. To je kľúčom k tomu vybrať si dobre. Aspoň teda mne sa taký výber vyplatil.

ifka79

ahooj, ja mám dobré skúsenosti s Eubiona krémom, taktiež Havlíkova apotéka a Hortus Botanicus.. čo sa týka šampónov a kondicionérov, osvedčili sa mi Jason, Weleda a Natura Siberica, tie sa dajú poľahky zohnať aj na (nebio) e-shopoch (-odkaz odstránený-)

symika

@lulina_majerova tak uz mam aj objednane a velmi sa z toho tesim a som zvedava, ako zapasuje. Potom dam vediet a este raz dakujem za pomoc

Koliesova

túto značku kozmetiky som už niekde videla, avšak keď som sa rozhodovala, pozerala som si ju, ale nebola som celkom presvedčená o tom, či je to správna voľba. Nakoniec som sa rozhodla pre luxusnú kozmetiku od ANNEMARIE BÖRLIND, o ktorej som sa dozvedela prostredníctvom mojej kozmetičky. Začo jej budem ešte dlho dlho vďačná.

KM666

Ja ti odporúčam bio kozmetiku značky Saloos. Majú rôzne produkty, krémy,oleje,šampóny atď atď a za super ceny. Sú to prírodné produkty, čiže neobsahujú toľko chémie ako iné z drogérií ;) ja nakupujem na nete zo stránky notino.sk v sekcii bio kozmetika a môžem len odporučiť a ešte ti poradím, ak chceš ušetriť nejaké peniažky navyše, tak skús kuknuť zľavy na stránke www.kupony zdarma.sk (odkaz sa píše samozrejme spolu, ale inak by mi ho nezobrazilo) no a takto si šetrím nejaké eurá. :)))

lulina_majerova

symika nemáš za čo, viem aký je to problém, takže pohodka. Jasné, niektoré tie značky, produkty sú také, že narobia viac problémov ako osohu preto treba vyberať kvalitnú prírodnú kozmetiku aby si také problémy potom nemusel riešiť :)

malienna

viete mi iektora povedat, co vsetko vlastne ponukaju? ci len prosukty na osetrenie pleti alebo aj nejaku dekorativnu kozmetiku. dakujem

stastnablcha

ja som teraz sla na nuance a celko dobre. teda asi najdolezitejsie je aby sa to pravidelne pouzivalo .) co niekedy nedavam :(

symika

lulina_majerova dakujem ti moc za odporucanie. Pytala som sa preto, lebo doteraz som mala velky problem s tym, ze mi kozmetika plet este viac vysusovala. Ja sa dnes nato pozriem a asi aj skusim tu seriu, ktoru si mi poslala. Dakujem ti krasne

lulina_majerova

symika ja už druhý rok používam ANNEMARIE BÖRLIND PURIFYING CARE a pleť nemám ani zďaleka vysušenú. Táto starostlivosť obsahuje zložky, ktoré pleť hydratujú, takže niečoho takého sa obávať nemusíš. :)