Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

lulina_majerova

toto je tutri podľa mňa vec, čo sa zíde vždy. Nikdy nevieš aké počasie bude a ani ho neovplyvníš, takže nejako by som neriešila to, či bude pekne alebo nebude, aj keď si myslím, že tento rok nám ešte leto ani zďaleka nepovedalo posledné slovíčko. Takže na tvojom mieste by som do toho išla a vyskúšaš aspoň a uvidíš :)

tutri

*Lichotinka* môžeš mi poslať ako reálne vyzerá?..Nie len akože na fotke, ale normálne?..Budem ti vďačná..Aj keď som taká na vážkach, že či to ešte riešiť, keď to počasie už sa začína blázniť..Tožvie či ešte bude pekne, či sa počasie umúdri..

lucyda

Tak toto áno - tiež zbožňujem značku ANNEMARIE BÖRLIND je to luxusná značka, ktorej podľa mňa nemôže žiadna iná značka konkurovať :)

ValikaP

Milujem tieto značky:
slovenskou DULCIU - táto NAŠA kozmetika nemá chybu !!!, potom MEA NATURA - s olivovým olejom - 80 % - 90 % organická kozmetika a značku Victoria Beauty - jej Natural Snail - HYDRA REST krém na pleť je hotový zázrak a aj BIO masky na pleť napríklad s uhorkou, alebo s čiernym uhlím - SUPER !!!ďalej BOMB COSMETICS a LOGONA. To sú vyskúšané značky - dá sa to všetko zohnať na krasnadoma.sk

linduss84

Tutri je to ukludnujuce mlieko po opalovani. Pozerala som si ho na nete a obsahuje zlozenie, ktore zmiernuje zacervenanie a podrazdenie koze, co je z mojho pohladu velmi dolezite :) Obsahuje aj pantenol, co je velmi vhodne aj takto, ked ste bledsi a popripade to so slnieckom prezeniete :)

dadusdus

Lichotinka to by si mohla pre lepšiu predstavu, mňa by najmä zaujímalo, čo také by mala taká starostlivosť po opaľovaní a najmä prírodná obsahovať, keď je vhodné ju používať aj na podráždenú pokožku slniečkom :)

lichotinka

samsi maju, ja toto leto som si takuto kozmetiku nakupila zrovna od tejto znacky lebo kamoska si ju chvalila velmi :) ja mam velmi citlivu pokozku na slnko, takze mne nesadne akykolvek krem a najma ma akykolvek krem neochrani a toto je super, aj na opalovanie aj po opalovani ten krem je taky prijemny :) poslem ti ako vyzera?

samsi

hmm mne by sa zisla seria na leto, ani nie tak na opalovanie, ako nejaka kozmetika po opalovani, aby sa nerobili vrasky zo slna a nesupala sa koza, myslite si, ze maju aj nieco take?

tutri

*Linduss84*
Nevidím to dobre na tej fotke, čo si pridala..Tie oranžové krémy, to vyzerá, že sú ochranné, ale nevidím, načo je dobrý ten modrý, čo je to za krém..Je to niečo akože po opaľovaní?..Alebo?..My by sme niečo také potrebovali..Keďže obaja sme bledší a potrebujeme aj dobrú starostlivosť po opaľovaní.

linduss84

Aha, co som objavila. Rano listujem a tento poklad sa na mna usmieva :) Som rada, ze som ANNEMARIE BORLIND objavila aj v casopise, to ma len utvrdilo v tom, ze moje rozhodnutie pouzivat tuto kozmetiku bolo spravne :) Zatial pouzivam sice len radu AQUANATURE, ale po precitani tohto casopisu som sa rozhodla, ze este objednam aj nejake kremiky aj na ochranu pred slnieckom. Som na ne zvedava :)