Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

lilinida

..moj nazor je taky, ze je medzi kozmetikou velky rozdiel, dokonca aj co sa tyka prirodnej kozmetiky. Tak nie je prirodna kozmetika ako prirodna kozmetika. Dlho som tiez neriesila ani certifikate ani zlozenie kozmetiky, az potom casom, vekom, skusenostami to ku mne prislo, ze je potrebne aj na to dbat. Tak som si zacala porovnavat kozmetiku a mojim favoritom sa jednoznacne stala znacka ANNEMARIE BORLIND, to je proste TOP prirodna kozmetika..

Natalenusenka

Ahojte, vyskusajte kremy od sibircanka, su prirodne, mam ich odskusane. Pre starsiu pokozku a plet je vhodny pantovy, pre mladsiu zensen, na strie je vyborny mumio alebo modra hlina, ta je vhodna skor na problematicku uhrovu plet:-)

Matyra

A myslíte si, že je medzi jednotlivými kozmetikami ozaj nejaký rozdiel? Nebude to len o značkách? Tiež som pozerala túto značku, no zatiaľ sa neviem rozhodnúť, či vyskúšať alebo nie :(

LOA

To nič stane sa :) sama som zvedavá aká je táto kozmetika, lebo som si od ich pred nedávnom objednala čistiace mlieko a krím na tvár.

Simoka

Prepáčte, prehodila som si stránku :) ale ako to tu tak čítam, tiež som o tejto kozmetike moc nevedela. Nedá sa kúpiť nikde v obchode?

Lasira

mozno sa budete smiat, no ja sa pomaly chystam uz na zimu a tak by ma zaujimalo, ci ma aj nejaku seriu na chladnejsie dni a ochranu pleti proti mrazom

linduss84

Tutri ja som si to objednala, este mam v plane sa ist slnit, takze dufam, ze v priebehu buduceho tyzdna mi pride aby som ho potom mohla vyuzit cez vikend. Chceme si vyjst este s polovickou na taky predlzeny vikend niekam k moru aspon na chvilu, lebo zas mam pocit, ze je toho na mna dako moc :(