Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

zdenika

dlho si tú kozmetiku používala? Keď pleť začne zle reagovať na kozmetiku, tak je potrebné ju hneď prestať používať. Mám kamošku, ktorá si hovorila, že veď pleť si na to musí zvyknúť. No nie pleť si nezvykne na niečo, čo jej ubližuje a nevyhovuje ;)

jasminia

Vies co skusala som Niveu a Garnier, no vysledok bol zakazdym ten isty - vypalene flaky. Tak si to skusim pozriet a ani nevies ako by som bola rada, keby to bolo to prave pre mna :)

zuzi74

jasminia, ake kremy si doposial pouzivala na plet? Ano ta znacka ma aj seriu pre citlivu a alergicku plet Dado Sens. Osobne s kremom nemam skusenosti (len s makeupmi) hoci mam tiez citlivu plet, ale mne velmi vyhovuju za studena lisovane oleje.

jasminia

Chcela by som sa s vami poradit. Mam bohuzial taku plet, ze doposial znasala kremy len tazko. Za kazdym, ked som nejaky pouzila, moja plet proste ocervenela. Ma tato znacka nejaku seriu aj na extremne citlivu plet?

alexaja

- SVETLA777 moja skúsenosť je taká, že pleť na prírodné zložky, na prírodnú kozmetiku reaguje veľmi dobre, aspoň tá moja, hneď pár dní po tom ako som začala používať prírodnú kozmetiku som už videla ako sa pleť čistí, ako postupne sa zlepšuje a to je to podstatné -

Svetla777

samis zaklad kremov akych? od Annemarie Borlind? tiez by som chcela nieco aspon vyskusat aby som videla ako moja plet by reagovala na prirodnu kozmetiku lebo doposial som nic take nepouzivala a neviem ze akoby to vzala ci by to bolo v pohodicke

alexaja

- LOA to je super, len podľa mňa krém a čistiace mliečko nestačí, podľa mňa, keď už sa o pleť chcem starať, tak je potrebné toho viac pleti dopriať, aký krémik z akej rady používaš? -

Matyra

@lilinida hmm asi máš teda pravdu. No nič, presvedčila si ma a vyskúšam si teda od nej niečo objednať. Len ešte neviem čo, teda čím by som mala začať :)