Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

zdenika

pre mňa prírodná kozmetiky musí byť certifikovaná aby som sa vôbec odhodlala ju vyskúšať, pretože nezdá sa to, ale mnohá kozmetika obsahuje veľmi veľa chémie, ktorá na pleti možno vyzerá ok, ale neprospieva jej ani len zďaleka

Layka

Ahojte, vyskusajte prirodne kremy od sibircanky, u mna sa osvedcil hlavne krem zensenovy a pantovy. Maju velmi slaby vyber, ale zato tieto kremy su velmi dobre po dlhsom uzivani.

mijja

Jasminia ani ja sa po pravde nečudujem ako tvoja pleť na tú kozmetiku reagovala. Tá kozmetika, čo si písala má od prírodnej kozmetiky, ale že veeeeeeeľmi ďaleko. Hľadala som pre moju pleť niekoľko týždňov vhodnú kozmetiku. Dnes používam AQUANATURE radu od ANNEMARIE BÖRLIND a to je pre mňa srdcovka!!!

BioVevericka

Používam laveru ako šampóny, krémy na telo aj na pleť a myslím, že je super. Majú aj priamo krém na problematickú pleť, je malý a možno sa zdá drahý, lenže na pleť použiješ fakt maličký objem, takže myslím, že sa to vyplatí. Mne vydrží aj dva mesiace. Ja nedám na laveru dopustiť. Všetko kupujem tiež cez notino, minimalne usetrim na postovnom plus vyuzivam web kuponyzdarma takze sa ti pripocitaju dalsie zlavy. Len ak si budeš kupovať šampón tak sa pozri aký typ vlasov máš. Raz som skúsila na mastnejšie vlasy a mala som pocit, že sa práve z toho šampónu začali viac mastiť, ale ten šampón je veľmi odlahčujúci práve na rýchlo mastiace sa vlasy. Hydratačný a na objem je výborný.

VeronikaZ24

Ja používam Soaphoriu, Saloos-ale nie odličovadlá, lebo ma z nich štípu oči, no sestre napr nevadia a to má dosť citlivé oči, takže je to individuálne. Ale inak zo Saloosu používam Zelený íl ako masku na tvár a tá je výborná. Soaphoria zase vyrába veľmi príjemne sprchové gély, krémiky, všetko prírodné a plus majú vratné obaly, takže ak premýšľate trochu ekologicky, tak určite odporúčam. Majú aj bio dezodoranty,balzamy na pery, všetko možné, ja väčšinu výrobkov kupujem u nich. Je to slovenská prírodná kozmetika a príde mi poctivá. Cenovo mi príde prístupná, záleží od výrobkov, no keď tak nakupujem nárazovo rovno všetko z jedného webu. Ak môžem odporučiť tak je to notino.sk majú tam aj bio-krémy na opalovanie, šampóny, dekoratívnu kozmetiku, proste všetko nakupujem tam :D a často sledujem web -odkaz odstránený-, to sa vám načítajú ešte ďalšie zľavy k nákupu, takže v konečnom dôsledku aj keď bio kozmetika býva všeobecne drahšia tak ju máte za normálnu cenu ako ne-bio výrobky z obchodu.

zuzi74

Pozri, znacka je to kvalitna, ale musis len sama na pleti odskusat, co jej vyhovuje. Make upy maju vyborne. Mojej citlivej pleti neskodia, nevysusuju, takze u mna maximalna spokojnost.

zuzi74

Nivea a garnier? No tak to sa necudujem, ze si mala vypalene flaky. Ved to je umela kozmetika, nie prirodzena pre pokozku. Mozno niektorej zene neublizi, ale tie znacky by som nepouzivala ani keby som mala neviem aku odolnu plet. Z toho plet rychlo starne, ziadna hydratacia. To uz vidis podla kremu, ktory ma dlhu spotrebu, ze je prilis chemicky. Pre pokozku su prirodzene take produkty, ktore mozeme bezne vnutorne uzivat.