Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

majrada

lilinida - nie skor ide o to, ze som si uz presla roznymi znackami a skor som sa opalila, ako by som pleti pomohla. tak by som potrebovala kozmetiku, pri ktorej by som uz dufam ostala aj s nejakymi pozitivnymi vysledkami

lilinida

..majrada, co sa ti na tom nevidi? Ze by mohla mat prirodna kozmetika taku silu? Poviem ti, ze toto je vec, ktora sa mne osobne teda pozdava. Co ine by malo pleti pomoct, ked nie kozmetika s prirodnym zlozenim? So zlozkami, ktore su prirodzene?.. :)

lichotinka

mimisika ja som uz pred nejakym casom s nimi skoncila, pretoze moja plet je taktiez velmi citliva a hned zacervenanim mi vie dat signal, ze nieco nie je v poriadku :) pouzivam ZZ SENSITIVE, je to presne pre citlivu plet :) regeneruje a hydratuje plet a hlavne dava jej vsetko, co potrebuje :)

lenusa00

alicia v dnesnej dobe sa da najskor tak, ze sa objednaju vzorky a vyskusas si kozmetiku, tiez som si najskor objednala vzorky kozmetiky ANNEMARIE BORLIND, ktore sa mi zdalo podla popisu na stranke vhodne pre moju plet, vyskusala som si a potom som si objednala vsetko, co som chcela :) ximinra ano ma, skus si pozriet PURIFYING CARE, pre neterku som tuto starostlivost asi pred mesiacom objednavala a pochvaluje si :)

majrala

neviem, proste by som potrebovala od niekoho presne vediet, v com mu tato kozmetika pomohla. ja uz som v tejto sfere opatrnejsia, lebo hazardovat s pletou nemienim

Jasminia

a prečo by nemohla mať taký účinok. ja sa prakticky už len rozhodujem, čo všetko by som si mala kúpiť. keďže ju veľa žien chváli, tak by som ju veľmi rada vyskúšala. len problém je, že neviem presne čo by som potrebovala :(

majrala

Mna na nu kamoska nahovara uz dlho. Vravi ze AMB jej velmi pomohla. Zevraj aj rychlo boli badat ako take vysledky, no mne sa to nejak nevidi...

mimisika

skoncila som s tymi obycajnymi kozmetikami. po poslednej som sa akurat tak dobre vyhadzala a ostali mi po tvari cervene flaky. ma annemarie nieco aj na extra citlivu plet?

ximinra

a čo takto s mastnou pleťou. počula som, že na ňu najlepšie zaberá práve prírodná kozmetika. ma anne niečo aj na ňu?