Eliza - mne zišlo preto tak dobre dolu, lebo som veľmi obézna. Tiež chodím na zumbu a drem tam ako hovado, ale práve to je tá chyba - tuk odchádza pri cvičení podľa váhy a kondície človeka - ja by som pri svojich kilách mala športovať pri tepovej frekvencii 128 úderov srdca za minútu, čo je napr. rýchla chôdza - vtedy by som účinne spaľovala tuk. Zumbu milujem a tam mám pulz tak medzi 300 a malým infarktom a moje telo tuk nespaľuje, lebo si myslí, že mu ide o život a ten tuk ešte pevnejšie pripúta. V prvom rade sa netreba trápiť - ja som fakt bola do 4 týždňa detoxu takmer bez zmeny - bola som demotivovaná a znechutená a pani AM by som asi zaškrtila, hlavne nad tanierom bryndze s bielkami... :) Tiež si treba uvedomiť, že veľa vecí je tam preto, lebo ona ako O krvná skupina to má dovolené - napr. vlašské orechy - ona ako nulka ich má liečivé, beriem, že vlašské sú asi jediné, ktoré majú veľa horčíka, ale ja ako Ačko mám liečivé arašidy - takže som sa s vlašskými až tak netrápila a dávala som aké boli doma... Ja mám v pláne dať dole 40 kg kvôli silným zdravotným problémom v súvislosti s obezitou,preto nemám problém s motiváciou, ale len s pevnou vôľou. Ale ja si myslím, že keď niekto potrebuje schudnúť len 2 - 3, 5 kg tak je to ťažká drina. Kočky držím palce!