Ja sa snažím držať delenú podľa semaforu, ale je to celkom už otrava, začínam 4 týždeň, avšak minulý som bola na školení, kde sa večer trochu pilo a vytiahli sa klobásy, slaninka, domáce pečeňové paštéty, fašírky a pod. Moja pevná vôľa šla do riti,dala som si všetko, celé tie dva dni som jedla normálne obedy a viete čo? Po návrate domov boli 2 kilá naspäť!!! Za dva dni som si zničila 2 týždne chudnutia s delenou stravou. Takže tak. Sklamaná nie som, veď AM to jasne popísala, že to tak je, skôr som nahnevaná na seba, že nedokážem ovládať svoje chute. A ešte sa mi rozladilo trávenie, čo ma možno mrzí viac než tie 2 kg. Ale neva, vždy sa dá začať odznova. Ja varím napr. pre celú rodinu, normálne jedlá, ktoré sa snažím poskladať tak, aby boli podľa delenej stravy - vynechala som akúkoľvek bielu múku - ak chcem mať zapraženú polievku - dávam sójové vločky, namiesto mlieka varím so sójovým,taká kuracia, ak sa do nej nedajú razance je podľa mňa bielkovinová úplne košér, takisto kto môže zemiaky, tak taký grenadír ak sa robí na oleji a bez slaniny je v podstate tiež v poriadku, k jedlám si ale robím tie zeleninové prílohy, ktoré sú popísané v knižke a pod. Baby držte sa, každý gram dole stojí za to, ja mám brušisko po dvojčatách + pribratých 40 kíl v priebehu 6 rokov a u mňa sa to naozaj pohlo počas 4 týždňa detoxu a po detoxe sa mi výrazne začalo to brucho zmenšovať! A jediné čo cvičím, je 2x do týždňa hodina zumby. Inak nič. Rozmýšľam nad pilates, lebo mi začína ovísať koža, hlavne na rukách...