Ja som na 3.týždni, sú jedlá čo mi chutia(cvikl.šalát,zelen.polievka,bryndza s bielkami,cuketa, raňajky všetky...) a jedlá, kt. mi nechutia (borčš,mrkvový perkelt),neviem možno ich neviem až tak dobre pripraviť.
ALE nedodržiavam to úplne striktne, 1x do týždňa v práci idem na nejakú rybku. Sem-tam si zobnem niečo sladké, ale je fakt, že neviem zjesť toho veľa a na posedenie, že mi stačí maličko a som spokojná. Denne vypijem tak 2-3litre, viac určite nie a jedávam aj viac ovocia, čo zasa v knihe nie je.
Ale z tejto vlastnej skúsenosti môžem povedať, že je to asi prvá "diéta", kt.mi najviac vyhovuje a zaberá. Dala som dole tak 2-3kg ale viac ako na váhe to citim a vidím na postave a nie len ja ale aj moje okolie.
Mne osobne nechýba pečivo,mäso si dávam tiež len raz za čas aj to dusené al. čo najmenej upravované.
Ale nemôžem napísať, že by som cítila nejaký extra príliv energie,prípadne zlepšenie pokožky...neviem možno časom. Ale určite som za tento životný štýl aj keď niektoré jedlá sú dosť časovo náročné.