Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

[zruseny22]

sorry, ale mňa o opaku nepresvedčíš... a na 29 ročnú ženu "nevyzeráš" a hlavne sa tak nesprávaš... neviem, čo viac napísať... A možno ti robí dobre, že sa o teba otec toľko stará...

jan11

Fakt ta obdivujem, ze ste zijes. Dnes som isiel popri cintorine, tak som si predstavil, ze si dam spravit hrob, potom si kupim pistol, vleziem do hrobu a vystrelim si mozog /aby ma ani chovat nemuseli/. Zijem len kvoli synovi, ale nemam ziadne depresie alebo nieco pod., lieky nepotrebujem. Keby si vedela, co vsetko som preskakal ja. Zivot je k...a sometimes.

dadiana

..eviem, co je na tom na neuverenie, skutocne mam take parametre, mam 174cm a mam len 29kg, skutocne...vsetko robim z postele...pisat maily a udržat hrncek v ruke este vladzem, nevladzem sa ale posadit sama, chodit..zaludok ma nepusti jest, po par hltoch som plna...
cry-----mozno neveris, ale ja naozaj takto existujem...
som po navrate z nemocnice, mala som aj sondy ale velmi ma boleli, tak som si ich potroch dnoch vytrhla z nosa,,je to velmi neprijemne, boli to...a oco ma nechava doma preto, lebo sa nemohol pozert na to, ako som sa v nemocnici trapila..

DAKUJEM INAK VSETKYM ZO SRDCA ZA POVZBUDIVE SLOVA, VAZIM SI TO!!!DAKUJEM

vilaamalka23

mne je len ľúto ,že na takýchto ľudí poisťovňa dáva kopec peňazí a chorí ľudia , ktorí nemôžu nemôžu pre takýchto ľudí dostať veľakrát dostatočnú lekársku starostlivoť (lieky alebo liečbu) alebo aj detičky.
Alkoholikov ,fetakov a anorektičkov a bulimikov by som vôbec neliečila, keď si to zapričinil sám ,tak nech sa aj sám vylieči !!!

egres

mie nie, vilaamalka23 ju nepocuvaj:D nic nebal:D,, neboj sa,, neverim ze sa s tym neda nic robit,,da sa, vzdy sa da :)