Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

egres

ja jej verim,, môze mat kludne notebook v posteli, opreta o vankus, a pisat,, teraz takto neak ja pisem,

ale naozaj urcite chod do nemocnice, urcite chod k odbornikom,, tvojich rodicov to musi naozaj nicit,(a keby si mala zomriet, tak by ich to znicilo uz uplne,, mysli na nich, mysli aspon na tych, ktori ta miluju,, ked uz nie na seba) no mali by ta dostat uz za kazdu cenu do nemocnice, k odbornikom, ,, a ta 20 kilova vyzera, zeby jej to vôbec niak neprekazalo,, takze podla mna vôbec nemusis mat ziadne nasledky,, jednoducho ked sa ti podari pribrat,, budes mat uz energiu aj na pohyb,, a vsetko bude dobre:),, drzim ti palce:)

vilaamalka23

dadiana....podľa mňa by si sa mala liečiť na psychiatrii,lebo keď už tam ti nepomôžu , môžeš to rovno zabaliť

EvaEvca

Presne, presne, presne. Vsetko, co napisala cry ! Neexist, az tu vypisujes kes ledva dychas, kde beries sily sediet za PC? Asi by ta davno ak napriek nesuhlasu hospitalizovali, smiesna si, fakt. Prepac, ale tu ta nevylieci nik cez pismenka, robim v zdravotnictve, tak tazko take stavy budu doma za PC. Jasne ze JIS, i.v. vyziva, hospitalizacia a sonda . Ma to vytocilo, co tu pises. Sa nestazuj ako zomieras a nevladzes, ak je to tak, treba k lekarovi a do nemocnice asi, nie? Ci co ta tu mame vzkriesit???....Fakt zbytocne zalozenie temy.

[zruseny22]

diva.aktuality.sk

Pochybujem, že si "prekonala" túto ženu... pochybujem, že keby si takto vyzerala, že by ťa "ocino", ktorý sa o teba stará nechal doma len tak ležať a zomierať... pochybujem, že by ťa tvoja obvodná lekárka nechala v takomto stave, bez sondy do žalúdka... pochybujem úplne o všetkom, čo si tu napísala.. nemáš silu ísť sama na wc, ale máš silu byť za počítačom? Vieš, ja keď som unavená, tak nemám ani tú silu sadnúť si za pc.

[zruseny22]

A ta tvoja otazka, ci si myslime, ci je to s tebou zle- tak to si tu uz robis fakt srandu, nie? Mas 28 rokov, ale pytas sa ako 10- rocna a nie dospela zenska.

[zruseny22]

Podla mna je to vsetko vymyslene. Najchudsia zena na svete ma 39 rokov, meria 172cm a vazi 27 kg. Chces nam tu akoze povedat, ze teraz si tou najchudsou zenou na svete ty, kedze si od tejto zeny vyssia o 3cm? Preco nie si v novinach a na internete teda ty? A to sa tvoji rodicia akoze len tak na teba pozeraju... Vies, keby to bolo cele pravda, urcite by rodicia v takomto pripade nejako konali. Kludne aj zbavit ta svojpravnosti a dat na liecenie, do nemocnice. Neverim ti ani slovo... moj nazor...

2bodka

Aj 20 kilove ziju
www.topky.sk-

Musis sa vzchopit, prestat sa lutovat a zacat ZIT. Sama si si to sposobila, sama sa z toho musis vyhrabat.

Clovek dokaze divy, ak naozaj CHCE.

katka288

Jamám takisto 2 kamarátky ktoré zvládli extrémnu formu anorexiu, jedna v kombinácií s bulímiou, Padali im vlasy, bolo im zle aj z vône jedla, trvalo to u jednej niečo cez 10 rokov a u druhej asi 3 = OBE TO ZVLADLI ! ! ! dnes sú zdravé, krásne a dobiehajú všetko čo zameškali. NIKDY NIE JE NESKORO ! Chapeš ? NIKDY ! ... 28 rokov ? ved ty máš toooľko veci pred sebou dievča ...len sa snaž, zatni zuby a bojuj. Vykašli sa na to, čo si myslia druhý, ži pre tých ktorí ťa milujú takú aká si, si proste originál , tak ako každý iný tu ! už nikdy nikto nebude taký ako ty , tak to využi :) Držím palce

halooo

a k tebe magy,
ano,, ona tu pise lebo chce pomoct a vy jej velki realisti pisete, ake bude mat nasledky, ze sa oplati zit, kukni ludia na voziku a bla bla bla...
kazdy ma svoje problemy...pokial jej vymenujes vsetky problemy sveta tak holka bude mat este aj depky a to jej ledva pomoze...
TAKZE dievca, hlavu hore, vsetko ide ked sa chce, robis to pre seba, uvedom si ze si krasna taka ako si, kazdy je original a musis sa lubit aj s nedostatkami. Hlavne povec rodicom nech ti najdu skveleho odbornika.
A k tym nasledkom:
anorexiou som trpela 2 roky a bola som extremne podvyzivena..extremne..
menstruacia bola pre mna tabu 3 roky.
a teraz mi nic nechyba...som zdrava jak repa :-)
a zvladla som to. Zvladnes to aj ty :-)
Verim ti :-)