Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

halooo

ludia vy sa uvedomte!!!!!
pisete jej tu...ale sak jedz ked chces byt normalna..
TAK KEBYZE NEMA PROBLEM tak sem nepise, ona dobre vie, ze bez jedla sa neda zit.
anorexia nie je len telesna porucha ale predovsetkym PSYCHICKA !!! aj keby pribrala a nezmenila myslenie tak znova schudne...
chapete??
Tu treba odbornika, AD a denne POMALICKY zvysovat kcal.

Magy

174cm a 29kg - pozri, bud prosim realista, to su hodnoty, ktore jednoducho nemozu ostat bez nasledkov. nedokazem ti ale povedat akych presne, pretoze je to velmi individualne, zalezi na tvojej genetike, stavbe, ake nezvratne zmeny v tvojom tele uz nastali alebo nie... ja do teba nevidim. mozes mat minimalne nasledky (napr. problemy s menstruaciou, hormonalne vykyvy, pokozka, plet a pod.), alebo ktovieco.
snad dokazes pochopit, ze nemozes byt uplne 100% zdrava ako clovek, co sa o seba cely zivot staral, zdravo stravoval, hybal atd.
to zase nechci nemozne veci.
lenze zivot stoji za to zit, aj s problemami. pozri sa okolo seba, zvladaju to deti s rakovinou, matky s artritidou a sklerozou na invalidke, co ledva daju dohromady peniaze na prezitie...
jedina tvoja choroba je v hlave. vola. chciet. ukazat svetu ze nie si odpisana, lebo nie si. mozno ani sama netusis, aku mas cenu pre tento svet. a prave preto, kto si, cim si a v akom si stave. ak toto zvladnes a prezijes, ak som pisal predtym - mozes zachranit kopec inych dievcat pred zahubou. verim ze by si sama kedysi prijala s radostou taketo poznanie, ze tadial cesta nevedie a dnes by si bola stastna, z manzelom, detmi... mala si pravo na toto stastie ty, ale vzala si si ho. tak ho skus aspon vratit nejakej inej, ktora sa dokaze este spametat vdaka tebe ;) stoji to za to.

dadiana

magy, myslis, ze tie trvele nasledky ozaj bdu? tak ppotom ozaj nechcem zit...ja chcem byt zdrava..nie s trvalymi nasledkami..co mi hrozi?

Magy

dadiana - ano, zvratit to mozne je, ale trvale nasledky ostanu.
zachrana je jedina - zacnes JEST a hybat sa. cim viac sa budes hybat (cokolvek a zacni na posteli), tym viac budes potrebovat energiu. rychlu energiu - sacharidy, vela sacharidov, samozrejme aj proteiny a tuky. este stale mas sancu zit niekolko desiatok rokov a dostat sa do stavu, ked mozes kopec inym (najme)dievcatam ist odstrasujucim prikladom, kam moze ich tuzba po stihlosti zajst.
dohodni sa s ocinom, nech foti a robi dokument a ty jedz. nikto ti nepomoze, kym si nepomozes sama. hadam tolko este chapes, ze najprv musis chciet ty. druhi sa za teba nenajedia, ani nepriberies na normalnu a zdravu vahu, ak to budu chciet ini. aj keby cela republika chcela, staci, ak ty nechces, a nic sa nepodari. chnapeme sa, dadianka??

lolypop

Musíš sa prekonávať.Všetko to je v tvojej hlave.Hlavne mysli na svojho otca.Istotne má dosť svojich problémov tak niečo preto sprav.Neľutuj sa stále že nič nedokážeš.Aj ked nevieš vypiť jeden pohár vody tak sa musíš prekonať a vypiť ho lebo inak to s tebou nepôjde.

dadiana

mam 28, bola som aj zasnubena..mala som priatela, vsetko som za posledne roky stratila...mam uz len toho otca..po detoch netuzim, tuzim si prezit mozno bsetko, co som zmeskala,,ale najviac asi tuzim umriet...verim na reinkarnacie- verim, ze sa narodim ako ovy clovek

jan11

Ja si myslim, ze najdolezitejsie v tomto zivote je mat potomstvo. Cela priroda mi dava za pravdu. Clovek sa moze snazit milovat aj nepriatela alebo cudzich, ale skutocne city sa prejavia len v pripade rodiny. Clovek sam seba neoklame.