Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

jan11

No, keby som to tak vedel, ale realita je fakt taka, ze jeden doktor mi povedal, ze je to so mnou fakt zle a druhy mi povedal, ze vsetko je v poriadku, co sa tyka srdca. A ja mam z toho ako vyjst???

dadiana

som z okolia LM
ved beriem aj vitaminy, ale ziadne zlepsenie, do nem. nechcem..tam na mna kaslali..otec aspon okolo mna obrobi..ale nici ho to..aj mamku..nemozem sa na to vsteko uz divat

jan11

Niekto sa rodi, niekto umiera, zacarovany kruh. Ja si myslim, ze ak pocuvam to, ako mi bije srdce, tak asi tiez dlho nepozijem.

Lulita

musis zvysit prijem a ono to pojde, pomaly, ale pojde, plus ber aj nejake vitaminy, ked ti nejde ovocie a zelenina dole krkom, nejaky ten koenzym Q 10 na energiu, vitamin C

dadiana

cez den zacinam jest najradsej az na obed- vacsinou deci cmaru a par piskot, okolo piatej kuraci bujon no a vecer sa prekonam a zjem zo 100 gramov kuracich prs s pecivom, plus nejaky ten tvaroh, ak som este hladna...ale takmer cely den prespim..takyto zivot je strasny, verte mi, dievcata,,,taketo cakanie na smrt...keby som vladala vstat postele, tak vstanema skocim z okna

Lulita

podla mna ked vladzes tukat do pc zvladnes aj to, ale musis velmi chciet, ale ozaj, ze velmi, zacni jest, hoc aj kusok rozka...a ver tomu, ze budes zit, kolko mas rokov? co na to lekari? a nejak odbery krvi? kontroluje ta niekto?