Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

dadiana

..NEPODPISALA SOM REVERZ, ALE V STATE TO PLATI TAK, ZE MA MOZU DRZAT A LIECIT TRI TYZDNE,,,AJ SOM CHCELA IST DOMOV SA PRIZNYM, PYTALA SOM SA..
CRY----SONDU, AK NIEKTO NEMAL, TAK NEVIE, AKO VELMI TO BOLI,,BOLA SOM UZ ZUFALA,,,NA JEDNEJ STRANE SA CHCEM Z TOHO DOSTAT, NA DRUHEJ STRANE NEVLADZEM SO SEBOU POHNUT..PROSIM VERTE MI, SOM NA KONCI SO SILAMI..NECHCEM UZ NASPAT DO NEMOCNICE KOLI TYM SONDAM..KASLU TAM NA TEBA.. NEJDU S TEBOU NA ZACHOD..NECHALI MA TAM SPINAVU, NEOSPRCHOVANU...SAMY DEKUBIT..TOMU VRAVITE POMOC?

[zruseny22]

Viem, že je to ťažké, viem to! Ale sama to nezvládneš! Z nemocnice ťa poslali domov, alebo si podpísala reverz? Mne sa tomu aj tak stále nechce veriť, neverím tomu, že by rodič toto dopustil... pozeral sa doma na dcéru, ktorá je v takomto stave... ale ako som písala, podľa mňa nemáš ani tých 29 rokov...

[zruseny22]

dadiana, keď tak veľmi chceš to uzdravenie, prečo si neostala v nemocnici, prečo si si doma vytiahla tú sondu? Keby si skutočne chcela tak ako tu píšeš, bola by si už inde.. už by si možno aj "chodila".

dadiana

..ANO, VYZERAM NEJAK TAK..NEVYZIVAM SA V TOM, ZE OTEC TRPI, ANI V TOM ZE OKOLO MNA SKACE..SKOR MI TO VADI...TUZIM VSTAT SAMA , IST DO OBCHODU, VEDIET SA SAMA UCESAT,,,NELUTUJEM SA, NENAVIDIM SA,,,NECHCEM TOTO TELO, ALE NEVIEM SA NAJEST VIAC A NEVIEM AKO PREKONAT TEN BLOK..FAKT PROSIM O POMOC..O POPULARITU NESTOJIM!!