Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

dadiana

NAJPRV NA INTERNOM, POTOM MA DALI NA PSYCHIYTRIU,,,DO PEZINKA MA NECHCU, VOLALA SOM TAM, POVEDALI, ZE ONI LIECIA PSYCHIKU, NIE FYZICKU, ZE TO SI NEVEZMU NA ZODPOVEDNOST

[zruseny22]

A to nie je pravda, že tam neberú dievčatá, ženy pod 40kg. Osobne poznám jednu, čo má pod 40kg a je vysoká ako ty! A v Pezinku bola opakovane, ale tiež odišla vždy na reverz. A počas môjho pobytu tam boli tiež aj dievčatá, ženy, ktoré mali pod 40kg, i keď už neboli také vysoké ako ty... vieš, keby si tak veľmi chcela ako nechceš....

milli11

Necitala som vsetky prispevky, len temu. Nemusis zomierat, len tvoje telo je strasne oslabene z nedostatku jedla. Nemas ziviny, energiu. preto nic nevladzes.

Ja som sice nemala ani nepoznala nikoho nepoznala, co by mal anorexiu.

Ale raz v zime som chytila taku silnu chripku, ci co za chorobu to bolo, ze som nemala na nic chut. Akurat som pila caje, jedlo som ani nemohla jest. Vsetko ma bolelo, svaly, zaludok, zdalo sa mi, ze aj kosti, proste cely clovek. Bola som taka unavena a nevladna, ze som ani nevladala vstat z postele. Ani k doktorovi som nedokazala ist, esteze to bolo cez dovolenku, ze nebol problem s PN v praci. Tam som isla az o par dni, ked to ako tak preslo a dokazala som uz normalne chodit. Takze podla toho si myslim, ze tvoje telo je "iba" oslabene z nedostatku energie a zivin.

[zruseny22]

dadiana, pretože by si mala byť teraz na internom, brať infúzky, výživu.. čo tam v Pezinku... tam sú 2 sestričky na celé oddelenie, nočnú má už len 1 sestrička, tam nemajú čas starať sa intenzívne o 1 osobu.

[zruseny22]

dadiana, ty vo svojich 29 rokoch dopustíš, aby sa o teba musel otec starať, nechodil do práce, ale bol celý čas len s tebou? To sa ti zdá normálne? Áno, anorexia je choroba, ale čo je veľa, to je veľa.

No nič, idem preč. Maj sa. A trochu sa nad sebou zamysli.

dadiana

CRY-NA SLOVENSKU..POVEDALI, ZE AK NEVIDIA VYSLEDKY, TAK MA PUSTI AJ DOMOV, DALLI MI INSTRUKCIE, POSLALI, AK PRIBERRIEM DO PEZINKU, ALE TAM POD 40 NEBERU..TAK SOM DOMA...

ebi77

rozumiem, teraz je to už pochopiteľné..

viem, že vieš ťažko jesť a niektoré jedlá vôbec nevieš jesť, zmenami v tvojom tele

skús napísať, čo ešte vieš zjesť (aj keď veľmi v malom množstve

dadiana

MAMKA JE SAMA CHORA, MA NERVOVE OCHORENIE, OTEC JE DOMA AKO OAPTROVNIK, ONA SA TIEZ TRAPI, ALE OCINO JE TEN HLAVNY, CO SA STARA,,MAMKA JE OSOBA, O KTORU JE POSTARNAE, PAPA, POZERA TELKU..VIACMENEJ MA SAMA SO SEBOU PROBLEM, TAK MNA VNIMA MENEJ