Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

jan11

Ja sa v tych poruchach nevyznam, ale mala by si pomalicky zacat jest a postupne to zvysovat, aby si telo zvyklo. My ludia sme fakt zvlastne tvory, dokazeme sa do...t tak, ze nas ani vlastna mater nepozna.

dadiana

NEMAM UZ ZIADNU VIDINU PRED SEBOU:-((
NIEKEDY SOM ESTE VERILA, ZE SA VYLIECIM, TERAZ UZ LEN CAKAM NA KONIEC..JE VOBEC MOZNE TO ZVRATIT?

Lulita

jedine nemocnica, nejaky kvalitny pristup, opuchas z nedostatku bielkovin zrejme plus oblicky asi nepracuju ako maju, ked si telo doviedla do takeho stavu

nirv

Pri tej vyske taká váha, na to mi ani predstavivosť nestačí. Ak je to pravda, tak je zázrak že ešte žiješ.

dadiana

TO SA NEDA, MAM DEKUBITY, VSETKO MA BOLI, DEPRIMUJE MA ZE NEVLADZEM, MNE JE ZLE AJ Z NUTRIDRINKOV..
NEVIEM, AKO DALEJ...OPUCHAM, OTEC JE NESTASTNY....MAM CHUT TO UKONCIT..
KEBY SOM ASPON VLADALA CHODIT...ALE VSTEKO ZA MNA ROBIA INI....PROSIM POMOZTE, POMOZTE..

TinaM

Tvoj problem predsa nie je v tom, ze mas nedostatok pohybu-z neho teraz nezosilnies. Ako napisala Lulita, infuzie-rychlo- nutridrinky a musis prijimat ziviny, inak...

Lulita

infuzie, nutridrinky a postupne prijimat stale viac stravy, uprimne, ak je to pravda, tak s 29 kilami sa musi zit strasne tazko