Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

Lulita

cry - skoro mi oci vypadli, neblazni a preco chces byt kostra? si urcite velmi mlada, naco si potom bola v nemocnici? psychologa potrebujes, ale na stalo :(

[zruseny22]

Lulita, tak teraz tak vôbec nejem... váha ale dolu nejde, hoci by som rada schudla späť tých 10kg. Nezáleží mi už na živote...

Lulita

cry- tak 18,5 BMI je podla mna v pohode na mladu babu...len nechod uz nizsie, predpoklada, ze jes menej ako v nemocnici

je to tak, ze clovek ked je pravidelne tak schudne, najlepsie je len obmedzit porcie, ale stale jest a pojde to

[zruseny22]

Lulita, možno tomu neuveríš, ale dievčatá, ktoré tam jedli všetko- väčšinou dievčatá s bulímiou, tak tie po tomto jedálníčku ešte aj chudli! Ja som tam jedla 85% stravy a tiež som tam ešte schudla.
Ide o to, že sa človeku zrýchli metabolizmus vďaka pravidelnosti. A pohyb. aktivity boli celkom zakázané...

A ja v tej sračke som stále, hoci podváhu už nemám. A nemám sa prečo urážať.

Lulita

tak to vas pekne vykrmovali, cry neurazaj sa prosim ta, ale ked si tym presla asi stale cupitas na hranici, davaj si na seba pozor

[zruseny22]

dadiana- neviem, kde mám ten poznámkový blok s tými jedálníčkami, čo sme jedli v nemocke... ale veď to bolo stále rovnako:
R: 2 rohlíky s pomazánkou,alebo 2x sladké pečivo,
D: napr. 1ks ovocia, alebo bol jogurt- smotanový, alebo niekedy aj 1x rohlík so šunkou, alebo pizza rožok,
Obed: polievka + hlavné jedlo
Olovrant- buď 1ks ovocia, alebo smotanový jogurt, alebo termix a pod.,
Večera: buď teplá- čiže taká porcia ako na obed, ale bez polievky, (niekedy aj koláče)a keď bola suchá večera, tak boli 2x chlieb+ šunka (100 g balenie)+ zelenina, alebo ovocie, alebo pomazánkové maslo 200gramove,
2večera: niekedy acidko, alebo kefír, alebo jablko, alebo jogurt. Niekedy sa stalo, že sme mali napr. 1 koláčik, alebo pizza rožok, alebo rohlík s maslom a šunkou.

Píšem ti to sem, nakoľko mám len jeden mail a tam mám uvedené celé meno.
Do tejto miestnosti už chodiť nebudem.
Drž sa.

dadiana

cry, velmi by som ocenila ten jedalnicek, mohla by si mi ho poslat prosim na dadianka2@orangemail.sk?
dakujem moc!

Lulita

a to citam, ze si uz bola aj v nemocnici a nedas si povedat, hm

dievcata, musite sa mat radi a hladovanim a týranim si ten pocit nenavodite