Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

outu

a práve tento pocit plnosti musíš poraziť a prejsť ním, lebo práve ten pocit ti bráni v ďalšom vyliečení sa. Rešpektuj to. Je to normála fyziologická potreba jesť. Rešpektuj, že ked sa naješ, tak budeš mat v zaludku a v bruchu jedlo. Kazdý to tak má. Inak to nejde. Veľa šťastia.

dadiana

..mate pravdu, ked den prespim, mam ale aspon pokoj a netrapim sa...neviem preco, ale mam strasny strach, ze ked zjem viac, bde mi zle, bdem plna,,a ja ten pocit akoby nedokazem uniest..je to neskutocny boj..

katka29

Ak sa chceš naozaj vyliečiť proste si daj aj budík alebo neviem čo , presne napr. každé 2-3 hodiny a zjedz niečo ...a nevyhováraj sa že si spala, to je síce pekné ale z toho moc nepriberieš... ak budeš celé dni spať a večer o pol 9 si dáš 4 piškóty tak neviem no ...

DannyGirl

Zomieras. A najsmitnejsie na tom je, ze si tvrdohlava a nachadzas si dovody preco nejest. Keby si chcela zit, tak si ides stoj co stoj za svojim cielom= zacat s pravidelnym stravovanim a potom si riesit psychiku.
Smutne, ked odchadza mlady clovek....

dadiana

tak dnes som tomu oc neublizila, nezjedla som ver nic naviac, cez den som vela spala, ani mi nebralo do jedla, skor naopak..az sa na seba hnevam..este teraz sa snmazim aspon cosi ojest...a zalahnem..

ebi77

ladyOpium, veľmi "taktný" koment, už si rovno mohla napísať jej celé meno aj rodné číslo
veď má pri nicku možnosť jej písať maily, nie na verejnosti takéto veci sa vypytovať, čo si ty za človeka?

LadyOpium

ahoj a kolko mas uz kil a po uvaj me
as nahodou v rodine
dusana rothmajera alebo janu nagyovu bp mam v rodine jwdnu anorekktickua ma meno tatiana nejsi to ty?