Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

dadiana

dievcata..dakujem za prispevky..mampocit, ze je tolko dievcat, co ma tento problem...je to az neskutocne mnozstvo...prosim vsetky, aby si dali pozor na to, do coho idu..ja som dufam dost odstrsujuci priklad!!!!!

Naja85

Dadiana , aj ta psychika casom pusti, ale hlavne to nevzdaj. Teraz je to tazke, ale skus naozaj jest castejsie a uvidis, ze to pojde. A s tym pol rozkom super! Len tak dalej:).

Raz davnejsie som si robila vypocet toho BMI a tiez mi vyslo, ze mam podvahu. No, som chutsia(160 cm a momentalne okolo 47 kg), ale stravujem sa celkom normalne. Dnes rano som napr. zjedla 3 krajce chleba so sunkou+paprika ako doplnok(nemam rada suche jedla) a normalne 2-chodovy obed, vecera(veceru mam rada-vzdy si spravim nieco mnam) a medzi vecerou a obedom vzdy este nieco zujem. Na strednej a na vyske, hlavne v case stresov, som mala vahu obvykle okolo 45 kg a najmensiu som mala okolo 43 kg(na vyske v dosledku dlhodobeho stresu-dost mi to bolo poznat na vpadnutejsich licach). A aj napriek vahe urcite nemam problem s anorexiou. Toto vsetko je len o psychike a jedlo sluzi len ako nejaky prostriedok na ventilaciu inych problemov.

egres

cry, notak, takto nevrav,, zivot vie byt aj tazky,a urcite je nespravodlivy, ale vie byt aj prekrasny:) a kazdy to stastie môze dosiahnut, uplne kazdy,, tiez si myslim ze potrebujes niekoho:P :), len sa musis ukazovat na oci, spoznavat ludi, a niekto si ta vsimne:)

dadiana

ja celkom chapem cry, mne sa ten jedalm
nicek zda tiez prehnany..ja som po polke rozku uplne plna...som z toho zufala..psychika asi nepusti :-((

Lulita

cry - myslela som, ze mas menej, tak to sme skoro rovesnicky, podl amna si zivot urcite nieco pekne pre teba pripravil, len treba zmenit myslenie, treba ti chlapa ;)

Lulita

asi ti zalezi, ked "potrebujes" schudnut, zenies sa z nejakeho dovodu za niecim nepotrebnym, skodlivym, aby si zabudla na nieco ine, co ta trapi v zivote