Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

dadiana

pekny den vstekam..dakujem moc za kazdu reakciu na moj problem,,viete, ja som nakoniec dom adpadla rano, tak som bola-je tomu uz 3 mesiace- v nemocnici..kde som pribrala zo dve tri kila, tak teraz uz aj chodim vonku..aj ked to nie je prijemne, ked sa na vas divaju ludia..citim sa len malinko lepsie, ale este stale mam slbe trpnuce nohy..CHOOSLIFE- obdivujem ta, ze dokazes s takou vahou robit,..co na to Tvoje okolie?inak, budem rada, ak mi posles mail, ale aj ini- na dadianka1@orangemail.sk..dakujem

jedulka

moderní psychologové, ale opravdový kvalitní, umějí odstranit tento blok,za pomoci hypnózy, nic jiného mě nenapadá ...zkusím nějakého najít a dám ti link až mi odpoví, nevím máte s tím někdo nějakou zkušenost?

napochybach

tak ach ože,az mi idu slzy do oci,ked som si precitala,ze pri mojej vyske,ako mam aj ja vazis tolko,co ja v 5 rokoch ..a mam 21 :(

si tazko psychicky chorá ...och ..tebe nepomoze uz ani hospitalizacia ...podla mna ..takato vaha je desivá ..nechcem si predstaviť,ako vyzeras,je mi ta uprimne luto..asi uz s tym nič nerurobis...a najma,ked mas taketo zmyslanie..:(bohuzuial

ChooseLife

Dadiana,
v pondelok som si precitala tento tvoj prispevok a odvtedy mi neschadzas z mysle. Totiz som na tom podobne ako ty, PPP trpim uz 17 rokov, hmotnostne sice lepsie ako ty ale tiez velmi biedne, mam pod 40 kg a vysku ako ty. Az na to ze ZATIAL normalne chodim do prace a fungujem. Uplne chapem tvoje pocity, ze by si chcela toto vsetko zmenit a zasa normalne zit, ale v hlave mas proste nejaky blok ktory ti nedovoli normalne jest a prekonat ten strach z jedla aj ked si presvedcena ze by si strasne chcela. A tvoj otec jasne ze bude vzdy vsetko robit pre teba a radsej ta vidiet takto zit ako zazit tvoju smrt.

ta3

Dadiana
nikto a nic Ti nepomoze, uplne nikto a nic, strach z pribratia je v Tvojej hlave pevne zakotveny, jedine Ty sama mas vsetko v rukach, ak sa chces dostat z tohto stavu a zit, razne sa rozhodni, ze chces pribrat, musis si samu seba vediet predstavit s par kilami naviac, musis sa na to uprimne tesit, zacni jest casto v malych davkach, caste prechadzky po cerstvom vzduchu a pojde to pomaly, len sama to naozaj musis chciet

anka89

myslim si ze v nemocnici ti pomahaju to len ty si to v tomto stave nie si ochotna uvedomit a cudujem sa ze si doma a rodicia sa na teba divaju ja mam opacny problem schudnut ale zo 85kg na 72 ani o kilo uz menej ja sa pri vahe 72kg citim vyborne aj moje telo a som chuda takze sup sup do nemocnice a dobrovolne jedine tam ti pomozu doma to sama nezvladnes a hrozi ti smrt tak sprav uz konecne rozumne rozhodnutie zivot za to stoji drzim ti palce