Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

dadiana

,,s tou liecbou, som podpisala reverz s tym, ze si ma na zodpovednost vezme otec ako moj pravny zastupca,,takze akoby ho vlastne podal on..dufam, ze sa tomu da porozumiet..a po popularite netuzim,,pisala som naozaj preto, ze som sa citila psychicky velmi zle..

cry2

Dadiana, clovek, ktory je "na liecbe sudnou cestou" nema moznost podpisat reverz. Ja by som aj bola rada, keby si nam tu napisala, co je vlastne tvoj skutocny problem, preco tuzis po tolkej pozornosti, ake su tvoje ozajstne problemy, preco si si vybrala k pozornosti prave tento problem. Najviac smutne je, ze nie si v puberte, kde by clovek mozno pochopil taketo pohnutky.. ale zas... na nete clovek nikdy nevie a mozno je toto vsetko len jedna rozpravka.

dadiana

pekny den vsetkym..tak ja som bola uz na sudom naridenej lecbe..teraz posledne, ale nakoniec sa mi n reveru podarilo odtial dostat..fakt je ale taky, ze sa citim silnejsia, chodim samostatne,,aj ked terajsia vaha 32 kil je naozaj strsna..ja si to vestko uvedomujem,,viem, ze mozem zomriet..ale ja mama asi moc tuhy korene, ked ma este nikde nevyvalilo:-)
inak ta fotka..takto nejak to asi prezivam..

cry2

A aj všeobecná lekárka to má celé v paži, celú tvoju situáciu? To akože všetci čakajú doma so založenými rukami, kedy ti pôjdu na pohreb?

cry2

Dadianka, mne je z tejto tvojej témy fakt divno. Už len z toho dôvodu, že nechápem tvojho otca ako sa dokáže na tebe pozerať ako tam doma zomieraš. Píšeš svoju výšku a váhu- tak mám fakt otázku, prečo nie si na nete ty namiesto tejto ženy?
diva.aktuality.sk

To tvojej rodine- nemyslím teraz len otca- to ich ešte nenapadlo zbaviť ťa svojprávnosti a dostať na liečenie, z ktorého by ťa pri pribratí 3kg domov nepustili? To musí byť sakra úžasný otec, ktorý sere na liečbu svojej dcéry, ale za to ju nosí na rukách, aby mohla ísť na wc.

Neviem, či je toto len nejaká haluzná téma, alebo fakt smutná realita.

jedulka

no, supéééééér, hned to vypadá lépe!
GRATULUJI ! A DRŽ SE A PIŠ JAK TI TO JDE !BUDU SEM STÁLE CHODIT DÍVAT :-)