Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Duševné choroby 2

pan d.

Natalia 22, najprv sa spamataj a az potom nieco napis. Na co sem lezies, ked ta nebavime??? Ja ti poviem preco. Lebo Mimulus, ja a este zopar ludi sem pravidelne prispievaju.
Chces povedat, ze ja sem pisem stale to iste??? Asi necitas dost dosledne. Ja som tu popisal take veci, o ktorych by si sa v zivote nedozvedela!!! Ja som tie veci zazil na vlastnej kozi, ja som sa nenaucil najprv celu medicinu, aby som sem mohol prispievat.
Ty mas 22 rokov a ja mam 34.
Ja za to nemozem, ze ma tu Migel totalne skompromitoval a stale zaklada temy o mne a o mojich problemoch.
Ja problemy mam, aj som ich mal, ale nikdy som sa nepoddal a stale som si dokazal zarobit, aj ked som bol na tom tak zle, ze tebe moja mila sa to ani snivat nemoze!!!
A so mnou ludia komunikuju, lebo nepisem kokotiny, vies. Vsak som to povedal aj adminovi, ked so mnou nechcu komunikovat, tak here you are.

nirvana

Natália, máš nejakú duševnú poruchu, že ťa tak zaujala táto téma, že ju musíš čítať? Mimulus ma problémy, tak o nich píše, pán d. ma problémy, fakticky celé toto fórum je o problémoch, zvláštne. Anorekticky furt nejedia, tucne ženy furt chudnu, depresori majú furt depky. Schizofrenici majú divne stavy, a každý druhy ma problém so vztahmi. A keďže píšu stale o tom istom, asi by sme mali všetkým zakázať písať. Však.

natalia22

Admin , preboha zruste uz toho Mimulusa a Pana D. konecne, ved stale riesia na kazdej teme to iste dokola, povedala by som donekonecna, je to otravne pre vela navstevnikov for, radsej nech idu na pokec alebo podobne stranky...

Mimulus

Jane_3sto18 - možno je hlúposť čo teraz napíšem ale veľmi dobre si položila Svoju otázku v BAP. Neviem, či mám túto chorobu ale myslím si to a môžem Ti povedať, že presne ten pomer, ktorý si v tej otázke uviedla ty ma teraz drží. Podľa mňa pri BAP neexistuje niečo také ako normálna nálada. Možno, že to niekto tak nazve ale buď je mánia alebo depresia. No a dĺžka jednej alebo druhej fázy závisí od situácie v akej sa človek momentálne nachádza. Mne napr. trvala manická fáza okolo 2 rokov s dennými prestávkami a dal by som čokoľvek zato, aby sa opäť vrátila. Pri manickej fáze si človek vôbec nič nepamätá, ako keby zabudol na všetky problémy a je naozaj šťastný.

Lulita

ved ti vravim, ze mozno caka, ze sa spamatas...a neviem koho je byt, ak jej, tak nema kam ist :D ak spolocny, to treba dorovnat tiez, ak tvoj, tak asi nema kde :)

a ja neviem, co je take tazke na otazke: "milujes ma?" sa jej rovno este dnes opýtaj!!!