Tak veľa síl želám :D
Duševné choroby 2
Mimulus, pozri čo ti napísala v bipolarke Dede...
mimulus - mate sa radi este? ak je odpoved nie, ukoncite to, lebo toto mi pripada, akokeby dvaja ludia boli spolu na silu, ak sa mate vsak radi tak sa vzchop, navzajom sa musite vzit do seba, byt viac empaticki, tvoja stagnacia nepridava jej a tebe jej nervozita z teba
mimulus, ked ta potesi, ver, ze nie si sam... Dobre to poznam. :(
Lulita - vieš ale koľko to stojí bez poisťovne?
Lulita :D opäť si to pekne napísala. Ak by som mal peniaze tak odtiaľto odídem, nechám tu všetko a začnem niekde nový život. Ale naozaj asi čakám- som len zbabelý, sebecký a egoistický ale ináč mám super :D
Asi máš pravdu, už som to vzdal ale neexistuje na tomto svete nič prečo by som sa mal snažiť.
mimulus - s poistovnou ta to bude stat tak 100 eur ked zoberieme priplatky na inekcie a pod.
mimulus - tvoje prejavy na fore mi na tu bipolarnu nesedia...ty, ak mas, tak klasicku depresiu, resp. mozno ani to nie, si zaseknuty v jednom bode a nevies, co dalej, cakaš, kedy ta manzelka vyhodi z domu a potom sa preberies
Lulita a čo ak sme už vystriedali viacerých? A Manželka sa na toto aj pýtala, prešli sme aj net a ceny ale bohužiaľ asi som neschopný keď nedokážem zarobiť na umelé oplodnenie.
Lulita - čo sa týka práce tak ma vždy v manickej fáze využili a v depresívnej poslali preč ak mám teda BAP. Ak nie tak ma využili aj tak za minimálnu mzdu a to som mal v priebehu roka aj 7 zamestnaní.
mimulus - nie je to pravda...kamoske povedali ze su zdravi, ale kedze nemoze roky otehotniet, tak sa stavate ako par neplodni, teda na papieri, zmen lekara, oni isli na umele, maju dieta a po umelom sa im zadarilo hned prirodzene druhe dieta, takze asi tak, na umele ta posle lekar, ked 3 roky pri pravidelnom styku ena neotehotnie, vacsia je bez nalezu