www.youtube.com
Tak veľa síl želám :D
tak podla mna co sa dusevnych chorob tyka, z toho sa len tak lahko sam clovek nedostane. pomoc odbornika je jednoznacne nevyhnutna.
Máš nejaký návod na to? Tak sem s ním.
Ahojte viem ako pomoct z duševnych problémov a depresií.
Co zase nataral?
Dneska to prezident zabil...citali ste nove RSS???
:)) a čo keď nedá?
Kto, kolko da, take nepoznas?:)
To som ani nechcel, však som jej hneď napísal že je to celé blbosť. Len mi nejde do hlavy, čo berie namiesto peňazí...
Niekomu prepne tak dokonale, ze si mysli, ze to, co robi /ducharina/, je fakt spravne.
No, ak za to neberie ziadne peniaze, tak to si o nej za to zial nebudem mysliet hned nieco pozitivne:))) Nie som naivny.
Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.
Najčítanejšie články
Najviac Slovákov zomiera na ochorenia srdca
Terapeut: Muži riešia psychické problémy a stres inak než rozprávaním sa, napríklad alkoholom
V Británii zaznamenali u človeka prvý prípad chrípky, ktorá sa podobá tej prasacej
Terapeutka: Psychické násilie je oveľa viac rozšírené, nielen v partnerských vzťahoch, ale aj vo vzťahoch dieťa – rodič
Chrípka: Symptómy, Trvanie a Liečba
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Príznaky a následky osteoporózy
Výživové doplnky na podporu imunity
Apple Watch 9: Opäť výkonnejšie a ešte viac smart
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Psychológ: Vianočné prípravy a nákupy darčekov sú viac zdrojom stresu ako potešenia
Pneumológ: Riziko úmrtia na rakovinu pľúc sa s každým oneskorením liečby o jeden mesiac zvyšuje o 10 %