Duševné choroby 2

Mimulus

nirvana - ako si na toto prišla? Raz mi napíšeš, že nemám depresiu ok beriem :) Ale toto je už o inom. Podľa mňa neexistuje iné vysvetlenie mojich stavov, straty priateľov zo dňa na deň, a neustálych zmien nálad. Či? Ak vieš čo mi je tak daj... možno to bude zase o trošku pestrejšie. Máme v rodine BAP a priamu takže... Ak by mi to, že mám BAP niekto povedal už dávnejšie tak možno nikdy nemám toľko ,,priateľov,,, možno nikdy nepracujem a nikdy by som sa nezamiloval. Ak by som to vedel tak sa nikdy neožením a neplánujem rodinu! Ale všetko to na túto chorobu sedí a som popravde rád, že som o tom nevedel, pretože teraz je to oveľa horšie.

nirvana

Mimulus nehnevaj sa na Katty, ona ti len dobre chcela. Čo je na tom ked pôjdeš ku psychologovi, lieky ťa aj tak nedonutia brať, a bipolarku nemáš

Matej

Mimulus ja sa tu nebudem s tebou hádať.. proste tam boli veci, ktoré nemali nič spoločné s témou.. áno, nebol to problém len pána d. ale všetkých diskutujúcich, ktorý sa do toho zapájali a tým to len viac zahlcovali a presne to bol dôvod prečo som to uzavrel.. a Mimulus mimochodom ty si registrovaný kľudne tam môžeš prispievať..

nirvana téma ďalej funguje no je dostupná len pre registrovaných.. keď chcete pokračovať v prispievaní stačí pár klikov a nech sa páči..

Mimulus

Pan d. má pravdu. A každý príspevok sa dá nahlásiť nie? Občas to prehnal ale kto to nespraví, asi len zdraví ľudia. Tak potom nech sem píšu len tí :D Ako vieš, že zakladateľke pan d. vadil??? Písala to niekde???

pan d.

Matej, mas pravdu, ale len ciastocnu:) Ja som sam so sebou nekomunikoval:) Ked su taki zbehli v pravidlach /cestnej premavky/, tak nech na mna jednoducho nereaguju.
Mimulus, zaloz este raz tuto temu, ale daj ju do nesuvisiacich so zdravim.
Cau.
A sorry.

Matej

O tom, že polovica príspevkov bola off topic.. ak budete dodržiavať, čo je dohodnuté tak sa témy nebudú zamykať.. predpokladám, že zakladateľka nechcela čítať o pánovi d., jeho prekladateľských schopnostiach, fotkách a podobne.. takže túto tému za chvíľu tiež zruším a môžete sa poďakovať pánovi d. že je zatvorená pre registrovaných..