Škodlivost chemoterapie

pan d.

Ja si vravim kazdy den len to, ze som v celku ok, kamosi mi potvrdili vyrazne zlepsenie mojho zdravotneho stavu a ti ma poznaju dlhsie ako ludia na fore.
Ak nieco chces, tak ti odporucam najma Wing Chun alebo Taj Chi Chuan. To prve je aj sebaobrana, v podstate aj to druhe, ale nie tak vyrazne.

Lulu2011

pan d. - no ja som to napisala, kedze uz duchov nevidis, tak asi zabrali :) este aj so srdcom nieco mas? ved mas len 34

pan d.

To su take formy, ktore vymyslela jedna budhisticka mniska. Na Slovensku si myslia, ze islo o bitku, ale co ja pocitujem efekt z toho, tak si myslim, ze s tou bitkou to ma najmenej spolocne:))) Ale ostatni to vedia lepsie, lebo ja som pan d.:DDD

pan d.

Jedna tu struhla poznamku, ze mi lieky zaberaju:DDD No, ak mam byt celkom uprimny, tak beriem jedine tak liek, aby som nejako zaspal, ale inak neberiem nic, dokonca ani lieky od srdca. A co sa tyka spanku, tak mam taky pocit, ze s tymi liekmi je ten spanok nejaky na prd. To len na margo. Cize, asi prestanem brat aj ten jeden liek na spanie.

pan d.

No, nechcem ta sklamat a takisto ti nebudem klamat, lebo nieco o tom viem, ale s tym placebom to nie je az take jednoduche. Su iste veci, ktore funguju a nemaju s placebo efektom nic spolocne. Napr. ak ma niekto dar uzdravovania, tak skutocne uzdravuje, ale nie placebo efektom. Na placebo efekt veria ateisti, vacsinou.

pan d.

Ano, cloveka uzdravi aj Satan, akurat, ze po nejakom case padne na usta /to nie je z mojej hlavy/.
Ale napr. take budhisticke cvicenia maju strasne nieco do seba. Ja ich cvicim nepravidelne, ale na dlhovekost staci vraj 15 minut denne:) Poniektori ludia sa denne nehybu ani jednu minutu, ak nepocitam bezne pohyby /a sex./.

Lulita

ved aj lekar ateista povie, ze placebo funguje, len staci mala pochybnost a viera cloveka neuzdravi, takze treba trenovat

RNG

pan d, tu musim trochu poopravit, hoci sam som krestan a veriaci, heslo "viera uzdravuje" plati na akukolvek vieru, nielen krestansku alebo v Boha. Aj viera v lekara, samana ci vplyvneho cloveka ci sameho seba uzdravuje.

A co si ja osobne myslim , alebo hocikto iny ako jednotlivec je menej dolezite, ako statistiky z lekarskych zdrojov, roznych klinik a podobne.