ahojte, nadabila som na nazor, ze chemoterapia nie je taka skodliva ako sa o nej hovori, a ze niektore chemoterapeutika su rastlinneho povodu. je to tak?
Škodlivost chemoterapie
Problem je s davkami. Obsahy v rastlinach su rozne a ked sa clovek chce ucinne liecit, musi dostat urcitu presnu davku tych ucinnych latok. Dakedy je to vytazok z viac kil bylin, tj nemozno to dostat len v caji.
Ja neviem jedno pochopit. Ak budem mat brat liek, ale namiesto toho uprednostnim napr. caj z nejakej rastliny, ktora bude obsahovat taku istu chemicku latku ako ta tabletka, tak co vlastne vyriesim???
Ak je nieco NaCl, tak je to NaCl.
B 17 o tom sa dost hovori
Dovolím si citovať jednu moju veľmi dobrú známu, ktorá sa začala liečiť na rakovinu prsníka pred siedmimi rokmi. Napriek veľmi dobrým výsledkom neprestala s užívaním prírodných produktov a vždy keď sa stretli o svojich spolupacientkách vravela a vraví " Tie ,ktoré s braním prírodných doplnkov ani nezačali a spoľahli sa len na chemoterapiu,sú už pod zemou a rovnako aj tie,ktoré síce začali ale po zlepšení stavu prestali,sú pod zemou tiež. Ja sa cítim tak veľmi dobre ,že dokonca sa bojím,že mi vezmú invalidný dôchodok." Našťastie tohto sa už nemusí obávať, lebo už je na starobnom dôchodku, je veľmi činná, organizuje zájazdy po slovensku a aj do zahraničia pre ženy s onkologickým ochorením prsníka.
Nuz s tym mam aj osobnu skusenost, moj stryko mal rakovinu pluc, davali mu chemo az museli prestat, lebo mal prilis nizky pocet bielych krviniek. Nevedel som ho na nic ine nahovorit, lekarom veril a bal sa, ze mu poradimm nieco zle. Ale dal sa prehovorit aspon na hubovy vytazok(betaglukany) a za par mesiacov po tom ho dokonca lekari prehlasili za zdraveho, lebo tumory sa stratili na cas. Tak prestal brat betaglukany, ved "je predsa zdravy", v zapati sa mu rakovina vratila a po par mesiacoch dalsej chemoterapie zomrel na znicene srdce a pecen.