Škodlivost chemoterapie

kabel

kraskaham, uvidis, ako sa tvoj nazor zmeni v situacii, ked sa onkoochorenie v rozvinutom stadiu bude tykat teba :-DDD Samozrejme, teraz to nepripustis, ale mozeme sa stavit. Takych tu uz bolo...

llek

K tomu mozem dodat len tolko, ze kazdy ma pravo slobodne sa rozhodnut ako sa bude liecit. Informacie su dostupne. Ked sa pacient rozhodne pre alternativny sposob, nebranim mu, jedine ma trapi, ze ak am vyliecitelne ochorenie moze svoju sancu prepast, ale je to jeho rozhodnutie a respektuje sa.

kraskaham

no ja si myslim ze pokial existuje v prirode okolo 3000 protirakovinovych latok, ktore zaroven nie su prirodnymi jedmi, urcite prijimanim stravy zlozenej LEN A IBA z protirakovinovych latok sa v podstate zabrani organizmu, aby z niecoho ta rakovina zila. ak sa nemylim, nejaka forma klasickej liecby sa zaklada tiez na blokovani metabolizmu nadorov odsekavanim ziliek ktore im dodavaju vyzivu. a pokiela teoreticky by prichadzala iba vyziva s protirakovinovym ucinkom, nevidim najmensi problem preco zdevastovat zdrave bunky!!!ved predsa preventivne kontroly sa robia nie kazdy den, a ked ten pacient mohol zit ja neviem dva roky s niecim, tak do par dni predsa nezomrie to je velky nezmysel, ak je to uz nieco co krvaca, tak to nezacalo krvacat zo dna na den predsa najprv to muselo svinsky boliet.

llek

Ono je dost mozne ze hoorime o roznych veciach. Jedna vec je nejakym sposobom zabranit vzniku nadorovych ochereni ci potlacich ich vo velmi skorej faze ich vzniku. Vtedy je este snad dost casu na aktivaciu prirodzenych imunitnych mechanizmov. Ina vec vsaka je rozvinute nadorove ochorenie, kde vo svojej podstate imunitny dohlad zlyhal a nadorove bunky usli spod jeho kontroly. Tam nie je az tak vela casu a treba nieco ucinne urobit. A este jedna velmi podstatna vec, nadorovych ochoreni je velmi vela a kazde ma urcite biologicke vlastnosti, kazde sa nejako sprava. Neexistuje teda jeden univerzalny liecebny postup na vsetky. Pri akutnej leukemii ti fakt bylinky nepomozu alebo ked mas krvacajuci nador zaludka, tiez musi konat, lebo ak sa budes tvarit, ze mu nechces svojou liecbou ublizit tak sa ti rychlo pacient poberie na druhy svet. Onkologicke ochorenia v rozvinujtej faze su totizto potencialne smrtlene to nie je nejaka chorobka s ktorou si budes roky nazivat.

kraskaham

mne to len pride nelogicke telo otravit. prosto volakedy ked sme boli na zakladke, nam hovorievali, ze telo si vsetko pamata, kazdy den na slnku, kazdu odreninu, kazdu jazvu. kazdu prebdenu noc bez spanku. tak mi nejde do hlavy, ze pri chemo to zrazu neplati. ved clovek co chodil do solarka, tak ma zosuverenu kozu uz navzdy, nic nepomoze uz, nijaka kozmetika. oni pacientom hovoria, ze si nemaju chorobu prispustat, a ked zistia, ze ju dotycny ma, uz ROKY, bez smrti, zrazu urobia paniku, a dotycnemu nedojde ze s tou chorobou mohol zit uz roky, nie lebo to je pravda co pan doktor povedali. a kludne mu pichnu do zil jed. mnam

nirvana

llek je lekárka na onkologii, kraskaham...to tvoje vyjadrenie o škôlke ma pobavilo, čo tak trochu pokory ked sa vyjadrujem k niečomu o čom nič neviem?

kraskaham

ale ved predsa to je vsetko len umele podporovanie imunity nie prirodzene, ako to mysli napriklad rng. myslim ze nie je potrebne davat obrovske multimnozstva vitaminov, alebo tychto latok, lebo aj oni maju svoje ucinky, aj ked su prirodne, na co sme uz samozrejme zabudli.....ze nieco prirodne moze zaucinkovat. jednoducho pekne pomaly zmenit zivotospravu, alebo rychlo, ved UZ ZMENA ZIVOTOSPRAVY JE NESMIERNE TAZKA, ALE JE TO VZDY LEPSIE AKO OTRAVIT ORGANIZMUS. ci uz prirodnym alebo syntetickym jedom, navyse, som si ista, ze organizmus syntetika nevie vylucit. ked nevie vylucit sam od seba toxiny ktore sa zhromazduju na skrobovych molekulach, a su spojene so vznikom akne. tak nebude vediet rozpoznat ani synteticke vitaminy mineraly ani jedy. ved vidis ze organizmus nema ani rozlisovaiu schopnost aby rozoznal vlastne tkaniva, a moze na ne bez okolkov zautocit.

llek

Ono sa to stava, ze imunitny system zautoci na vlastne tkaniva a organy. Pri liecbe maligneho melanomu sa zacal pouzivat jeden novy liek, ktory strucne povedane ma odblokovat urcite imunitne bunky, tak aby zabijali tie nadorove, lanze tak cielen to nefunguje a u casti pacientov sa rozbehne aj zapalovy proces vo vlastnych tkanivach. Existuje aj cela skupina tzv autoimunnych zapalovych ochoreni, kde sa porusi regulacia a vlastne imunitne mechanizmy utocia na vlatne tkaniva a vznikaju chronicke zapalove procesy- reumatoidna artritida, Sjogren a mnohe ine neprijemne choroby

kraskaham

ja som citala ze ked sa toto stane ze neprijima telo vitaminy, tak tam moze byt jediny problem, a to parazity. ale o tom ze by imunitny system zautoocil na vlastne organy som este nepocula.

llek

Nuz vies, ja mam tych chorych z nadorovyni ochoreniami kadzy den pred sebou a poviem ti vobec to nie je ako v skolke. To su velmi tazke situacie, tazke rozhodnutia. Jedna vec je teoria a druha vec je co z toho, co by teoreticky malo fungovat aj funguje. Aj v onkologii sa cast nadorovych ochoreni lieci tzv imunoterapiou, ked stimulujes vlastne vlastnu ci importovanu protinadorovu imunitu. Ale to tiez nie je bez nasledkov, lebo vramci tej protinadorovej imunologickej odpovede imunitny system casto zautoci aj na vlastne zdrave tkaniva, ako je crevo, koza, pecen, pluca. Onkologia je skutocne o vede o tom som hlboko presvedcena