ahojte, nadabila som na nazor, ze chemoterapia nie je taka skodliva ako sa o nej hovori, a ze niektore chemoterapeutika su rastlinneho povodu. je to tak?
Škodlivost chemoterapie
ja ju praveze nezvelebujem, aj som to pisala, ze nie som zastancom umelych liekov, nador bol neoperovatelny a vtedy asi ziadna chemoterapia nepomoze, jeden cas jedla zdravo, ale potom zacala zase jest normalne, najma prednison sposoboval obrovsku chut na jedlo, podavany na potlacenie imunity
lebo mal zle vysledky krvi a zabila by ho, tak rok este pozil bez, zial aj popri chemoterapii nador rastol dalej, ale po vysadeni zacal rast rapidne, medzitým raz srdce zacalo zlyhavat v dosledku chemoterapie, po kratkom vysadeni sa organizmus spamatal a dalej sa podavala
ja nie osm za to, ale je pravda, ze jedneho cloveka 6 rokov zrejme chemoterapia drzala pri zivote, po vysadeni bez liecby do roka zomrel
NEEXISTUJE ZIADNA ZAZRACNA PILULKA, JEDINA KTORA EXISTUJE JE VIERA V BOHA, LEBO BOH ROBIL ZAZRAKY. CLOVEK ICH VSAK ROBIT NEDOKAZE. BOHUZIALL. ved si len predstavte, ze ak stvoril Boh vesmir, a telo, maly vesmir, samofungujuce mechanizmy, tak potom co je prenho vyliecit rakovinu, ak tomu neverite, tak potom vas zivot nikdy nemal zmysel, lebo vsetko co ste robili bolo docasne a pominutelne.....
Keby chemoterapia nebola skodliva, tak by to nebola chemoterapia.