ahojte, nadabila som na nazor, ze chemoterapia nie je taka skodliva ako sa o nej hovori, a ze niektore chemoterapeutika su rastlinneho povodu. je to tak?
Škodlivost chemoterapie
no tak zrovna demonov som nemala na mysli, lebo choroby su tu ako dosledok dedicneho hriechu. aj smrt. takze vobec to nie je na taku veselu debatu o psychiatrii aku ste tu rozprudili. islo mi skor o to drzat sa temy rakoviny, a najma toho, co zdoraznuje rng, ze chemo telo este viacej zamori.
Mnoho ludi ma dnes pseudovieru, v cosi veri, ale je to take neurcite, aj v to aj v ono, len aby som bol moderny a pritom ide o TEBA.
Tu je priklad, ako sa ludia(Amish) konzervativnej viery a sposoba zivota odmietajuceho moderne "vydobytky" liecia z rakoviny alternativnymi sposobmi
www.cancerdefeated.com
Ale tie dochodky nie su ziadna slava, treba si aj privyrabat. Momentalne mi zaraba jedna moja webka, len tak sa veziem, ak by som potreboval vacsi prijem napr. kvoli vztahu, tak by som prekladal alebo tlmocil:DDD
Ja na sebe makam kazdy den, aby som bol stale top profik.
Prepustacia sprava z nemocnice, ak si nemylim jej nazov.
v lekarskej sprave hej :))
Belzezub :D
No, ja sa ich snazim nikdy nevynechat /Lucifer, Satan, Belzebub a kolektiv autorov/:))) Psychiatricke hovorim, ze vela meditujem, aby som bol v kontakte s duchmi:DDD Ona sa len smeje, lebo vie, ze ma ma vo svojej moci:DDD
Nic sa neboj.
Ak chces ID, tak im len povedz, ze stale pocujes hlasy a mas to na beton. Money-back-guarantee:D
pa d. - aha, jasne :)) hehe, aj mne treba ID, ale sa bojim, ze ked spomeniem bubušákov ma zatvoria
Duchov spominam najma vtedy, ked som na prehodnoteni ohladom mojho invalidneho dochodku:) Vsak necele tri stovky by sa kazdemu zisli, ci nie?:))