Slim lipo Yes Visage

Marla

U Šlárka som na slim lipo bola vo Februáry a som spokojná. Robil mi brucho, boky a aj vnútorné stehná. Výsledok bolo vidno už po pár dňoch ale taký ten konečný by som povedala okolo štvrtého mesiaca. Dúfam, že mi to vydrží. Snažím sa aj lepšie jesť a chodím behať tak by som bola nerada aby sa mi to vrátilo.

Nikasa

Tak u mňa je ten výsledok super. Ale je pravda že u každého je to iné. Niekto tie výsledky nemá a u niekoho sú hneď viditeľné. Som rada že u mňa táto metóda zafungovala. Bohužial ani diéty ani cvičenie nepomáhali takže toto bolo najlepšie riešenie.

Lena75

Slim lipo som absolvovala v Yes Visage v 2020. Za mna absolutne vyhodene peniaze. Zakrok bol neprijemny, niektore casti vypalovania tuku boli bolestive a citili ste popalenie. Sice som kompresne nohavice nosila radsej 2 mesiace, cize este dlhsie ako bolo potrebne, masirovala osetrovane partie, efekt sa nedostavil, po odpuchnuti som opat na rovnakej vahe a v rovnakej forme, avsak mam ako bonus zdeformovane brucho (lekar na kontrole skonstatoval, ze je to zjazvene tkanivo). Skutocne odporucam peniazky investovat radsej do kvalitnej diety (menej lepku, cukrov, zdrave potraviny) a spravneho cvicenia ako do tejto kozmetickej procedury. Vasmu telu tak pomozete urcite viacej a mozno tak poriesite aj ine ochorenia, ktore vas trapia. Velke skamanie a vyhodene peniaze (setrila som na to roky).

Nikasa

Ahojte, som asi 3 mesiace po liposukcii na bruchu i dr. Šlárka. Zákrok ani nebolel, doktor ma vždy o všetkom informoval. Pár dní som mala modriny po vpichoch ale rýchlo zmizli. Opuchnutie bolo minimálne a tiež netrvalo dlho. Výsledok bol viditeľný hneď len kôli tomu opuchu to ešte nebolo úplne super. Ale teraz keď brucho krásne sadlo tak ten rozdiel je krásne vidieť.

Lupka

@kuzelnicka Áno normálne sú otvorený, tak to máš ako nemocnice. Dodržujú všetky opatrenia ako majú, takže zákroky sa normálne vykonávajú. Ja idem mať tento týždeň konzultáciu s doktorom a rátam, že čoskoro aj zákrok. 

Lupka

@Lariss Tiež chcem ist k Šlárkovi. Minulý týždeň som tam volala, budem mať konzultáciu. Ja by som to chcela stihnúť nejak do marca. Inak chodievam k dr. Mačádiovej na výplň pier a vrások, takže to tam už aj troška poznám. Teraz sa presťahovali, ešte som v tejto novej nebola tak som zvedavá. 

sandy999

Lariss tak to je vyborna volba slimlipo je na brucho a boky super uz po par dnoch uvidis rozdiel po odsati . Ja som bola v minuly rok a jedine co som lutovala bolo ze som na tejto liposukcii nebola skor ale ze som sa tolko bala a odkladala som to. Samozrejme treba potom dodrzovat zdravu stravu a pohyb a novu postavu si udrzovat ale ide to :)

Lariss

@Lupka A môžem sa opýtať ku komu v Yes Visage? Ja som tam volala pred vianocami a vraveli že to robí dr. Šlárko a že by som mohla ísť k nemu. Ale plánujem to až nejak v Apríli a ešte by som išla na konzultáciu. Chcem si dať hlavne urobiť brucho a boky, nie a nie sa toho tuku tam zbaviť, tak snáď mi zákrok pomôže.