Som divná

Príspevok v téme: Som divná
Sejla

niekedy mám pocit, že strácam nadhľad, pojem o realite, prenasleduje ma paranoja už od nepamäti, niekedy sa vynorí a úplne mi skazí noc, na druhý deň som ako mechom praštená, pritom vôbec nemám dôvod byť v živote nešťastná... ok srdce mám už zlomené, čiastočne zahojené, bojím sa však nového vzťahu, nie je to len o chlapoch, ja celkovo úplne inak vnímam svet niekedy. Cítim sa akoby vlastne všetky moje vzťahy, názory, zvyky, zážitky, spomienky, rodina... boli obrovský podvod, akoby všetci vedeli a boli dávno vyrovnaní a videli na mne, že proste ja som stále 7 ročné decko v podstate, ktoré má zvláštne ilúzie vo svojom svete... A proste nechcú mať na svedomí niečo také krehké, tak mi nič nepovedia.

Sejla

Mimulus, viem, že si spomínal, že si kvôli svojej chorobe stratil niekoľko zamestnaní. Ako pre mňa je toto nepredstavitelné, ale neviem, ako to chodí na slovensku. Ja vždy, keď som odniekial chcela odísť, zvýšili mi plat:D

Sejla

Mimulus, neposlali ma pre to preč. Len tam bol taký smiešny režim, že každý musel pravidelne dostať nejakú kritiku, tak si možno ona musela niečo vymyslieť, neviem. Ale bola pravda, že istí ľudia ma tam nechceli. Nebolo však v ich moci ma odstrániť.

Mimulus

Sejla - Teba pre toto poslali preč? Ja som radšej odišiel sám. No v dnešnom svete platí len jedno - ak sa nepodlizuješ tak ideš dole :(

Sejla

nie že by som to tak brala:) Ale asi nemať tieto stavy, veľa vecí by som nechápala... Takže im ďakujem za dosť silné rozšírenie obzorov a to nemyslím teraz samu seba, ale hlavne druhých ľudí.
Stala sa mi vtipná vec keď som ešte robila v istej spoločnosti s kvantom rôznych zamestancov, kde som dostala feedback; že vraj sa ma ostatní boja :-O Že možno asi nie som dostatočne priatelská a otvorená, neprístupná či také niečo.. Tušim sa ma bála aj tá nadriadená, lebo ku mne pristupovala ako keď mačka vidí prvý krát žížalu:) Keď som to porozprávala mojim kamošom, smiali sa až do kŕčov v bruchu. Že mňa sa niekto dokáže báť:D