caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Lula, ja ked ta tak citam, ty sa fakt vyznas aj v mode, aj v kozmetike, nechces podnikat v tejto oblasti?
Maoam - ak bb krem, tak pravy korejsky Mischa, Skin 79 - krasne zjednocuju plet, uberu aj 5 rokov! cenovo ok, bezne znacky v drogerke sa len hraju na bb kremy, Garnier si urcite nekupuj, ani Loreal, asi taky najlepsi z tych drogerkovych, uplne jemnucky - na bezchybnu plet je dobry od Maybelline
Maoam - ja si farbim doma sama vlasy, aj podstrihujem, len vies co sa mi poslednu dobu deje? vlasy mi este nesediveju, ale vyrastaju mi take mini biele vlasy, ale tenke pokrivene napr. za 2 týždne kludne aj 6 cm novy vlas narastie, akokeby bez vyzivy znicene, musim to stale vytrhavat, nie su to klasicke sive vlasy, ale nieco ako mrtve, take zvlnene, znicene, biele a o nicom, ma to stve, si to musim s pinzetou odstranovat, neviem co je pricinou
Lulu: aha, dakujem
minule som bola v drogerke a vsetky znacky maju teraz BB-Cream, mas skusenosti? je to nejaka novinka, lebo uz kazda kozm. znacka ma SVOJ BB-cream....
Maoam - drzi to make up, taku to ma funkciu :) proste ked si ten make up nezafixujes sa pomaly straca pocas dna, nedrzi, clovek moze po 8 hodinach vyzerat uz neupravene, nie je to proste ako za cerstva, ked si nanesies, podkladova baza cele licenie drzi na mieste, ziadny mastny ksicht, miznuci make up, puder a podobne, ja mam od Gosh velvet touch - hydratuje aj plet, takze je aj s kremom v jednom
Lulu: ja som si teraz komplet nechala odrast moje vlasy, melir je skoro vonka a neplanujem davat zatial novy, kym nebudem sediviet, asi to necham tak a budem chodit iba na umytie + podstrihnutie a preriedenie
Lulu, aky je to podklad?? a aky to ma vyznam, nejako to chrani pokozku pred mejkapom, ale mejkap dlho vydrzi ci ako to mam c hapat? alebo davas len ten podklad a mejkap uz nie ci ako? cize vyrovna nezrovnalosti, flaky a pod?
som laik, tak ma pouc, ty sa vyznas super :D
u kadernicky som bola naposledy v roku 2010 na podstrihnutie, nejakych 8 eur som platila
Maoam - ja osm prisla na čaro podkladovej bazy pod make up to je vynalez! cely den vydrzi make up ani prepudrovat netreba, est enieco tak epod ruz musim zohnat a super, pod ocne tiene uz mam
ku kozmeticke ani ja nechodim, nebola som este, neviem si predstavit, ze sa mi niekto rýpe v tvari
co ma tu stve, su tie nehorazne ceny u kadernicok, kks, clovek si da umyt a ostrihat vlasy, nedajboze melir a 80e v keli