caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Lulu, gratulujem!
Kabel, vidis...na to som nepomyslela :DDDD.
Ludia, ale ja som sa normalne smiala, ked ma vyhodili a online blokli, fakt.
To bola pecka toto. To som fakt este nezazila :DDD.
Ja tiez nechodim ku kadernicke, slak by ma trafil z tolkych vyhodenych penazi a este aby som striehla, ci nezachadza pridaleko v skracovani mojich vlasov...ani nahodou! Najma tie s asymetrickymi kratkymi sialene farebnymi vlasmi zavidia kazdej zakaznicke dlhsie prirodzene vlasy a pachaju atentat na kazdy vlasovy porast v okoli.
Maoam - dakujem, dufam, ze sa mi bude darit, niekde zacat musim a v tej firme je moznost postupu casom, to sa mi paci
ja by som ta dala do roznych stylov, vybrala by som aj nieco sexi do mesta, aj romanticke na prechadzku :)
Maoam, ty SMIES vojst do ich obchodu? To je sila :-DDD
A nebudu ta legitimovat??
referentka, no vsak vzdy lepsie, ako nemat pracu, tak drzim fakt palce, ze si to dostala a snad ta to aj bude bavit
bola by som zvedava, ako by si obliekla mna :DD
Maoam - no, ze aka vymozenost od YR :D :D
ja som tam inak posielala zivotopis do YR, ale nic...a baby maju kazdy mesiac nove, podla mna o nicom plat
zatial mam len jeden den odpracovany :)) referentka
kozmeticka by ma nebavila, ja skor budem o mode pisat, stylovat, radit to je skor moje...skor tie handry, džabatka to len v ramci seba
Lulu, fakt? a co robis, teda ak to nie je tajomstvo.
Tak gratulujem, ako dlho uz a paci sa ti zatial?
Neviem no, moda, kozmetika, navyse si taky typ, ja si ta viem velmi dobre predstavit aj ako kozmeticku v nejakom salone :D, alebo v butiku ci predajni Yves Rocher......:DD
Inak pecka, zakaznicky servis mi oznamil, ze sice som online zablokovana a vysmarili, ale SMIEM navstivit ich kamenne obchody...:DDD
inak ja uz pracujem Maoam...normalne 8 hodin denne
Maoam - to by nebolo zle, najlepsie by bolo byt sefredaktorka v nejakom modnom casopise alebo lifestylovom :p a bavilo by ma aj aranzovanie predajni, figurin atd.