caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
na tu zmenaren na stv sa pamatam
no, na Kazisveta skonci clovek lahko, ked si kadernicka neuvedomi, ze mokre vlasy su vzdy dlhsie ako kratsie plus okp na strihanie viac mm-cm
:DDDDDDD TO JE PECKAAAAAA, ze Kazisvet :DD
teda wella salone
Maoam - najlepsie je, ked kadernicka chyti pramen vlasov a ukaze tolko? s takou som sa stretla vo Weela samolen a naozaj davala pozor, chcel aosm šikmu ofinu a aj na tu davala pozor, lebo uz som raz skoncila ako Kazisvet (vies ten z rozpravky princezna so zlatou hviezdou na cele) s ofinou 5 cm nad obocim
ja som v tomto totalny laik, ale vidim, aku ma kto PLET, aky je typ, aku ma farbu oci, prirodzenu farbu vlasov, ci je to jemny typ, alebo extravagantnejsi atd., tvar tvare, chapes, ako laik viem uz povedat, co ktorej babe ide a co nie
ale presne, 'hlavne nech vidno, ze daco urobili' :D
ja som s touto mala stastie, ale az po rokoch som na nu nadabila, ale sama ma krasne vlasy, dlhe, vzdy sa pyta, aj pätkrat ci je to OK, ci este milimeter alebo dost, fakt je zlata
Maoam - podla mna vacsina kvázi umelcov nepozna zaklady - typologiu ako pises a naseru ti hocico hlavna vec, nech VIDNO, ZE NIECO ROBILI, tak sa vyjadrila kadernicka po tom, co som sa jej opýtala, preco ma namiesto podstrihnutia ostrihala!
ozaj mam aj taky zazitok, ze sa melir nepodaril a namiesto pramienkov som mala bodky vo vlasoch :D :D (ale to bola kamoska kadernicka, tak ma odpustene) a tak vela meliru mi dala pri kecani, ze ked to dala dole a zmyla a vysusila vykrikla jéj urobila som z teba blondinu! to som prosim pekne z hnedych vlasov odisla domov rovno naraz blond plus tie bodky v ofine
Maoam - ja som zazila asi len raz dobru kadernicku aj to bola vo vedlajsom meste, podla mna su dobre kadernicky nedostatkovy tovar, ked som raz robila modnu prehliadku, my robili vlasy v znackovom salone, som myslela, ze aka krasavica vyjdem a omi zo mna urobili ovcu, som to pred nimi zacala zmyvat a ju skoro vystrelo! ze mi to urobila uzasne na styl aku budem prezentovat a ze co vystrajam! potom ma vedla u kozmeticky namachlili a ani to sa mi nepacilo, tam na mna vrieskali :D :D
Lulu to je podla mna naschval...ja sa vzdy rehocem, ked mne niekto radi teple melirove farby.....vyzera to hrozne, hned to chyta do zlata, do cervena, pritom je jasne, ze som studeny svetly letny typ...aj slepy to vidi, cize studene tony, popolave, a ked blond tak 'modrasty', nejak tak mi to ta moja vysvetlovala, no a vzdy to dobre vypalilo u nej