caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ja väcsinou idem do mesta, na nakupy a tak s trochou mascary, trocha lipglossu a konecna...mne sa to nechce capat na tvar a nemam ani ten cas a potom to zasa odlicovat...
ale tak krem pouzivam, od 31 r :D, dovtedy som nepouzivala vobec nic, ziadne kremy, NIC, proste som na to ani nepomyslela
a u kozmeticky som stale este nebola, ani u nechtarky.....cojaviem, ja si radsej kupim jedlo alebo oblecenie, alebo daco dobre na citanie
neznasam odlicovanie aaaaa bleeeeee
Baby ja ten odlicovaci a patlaci ritual milujem, akurat, co neznasam, je odlicovanie oci, tie mozem odlicovat aj pol dna a stale nejaka spirala na mihalnicach bude, Gosh spirala je nezmar!!!
patlam sa obcas, mam citlivu plet, takze len ked fakt musim
par parfemov od nich mi tiez sadlo
kabel, nie, ale trpim chorobou povojnovych generacii, rada mam plne skrinky a bunkrujem
Maoam, ty sa tou kozmetikou patlas pravidelne? Lebo ja to akosi nedokazem, vzdy ma to po navale nadsenia prestane bavit :-DDD
Kabel, vsak preto ma vysmarili aj z Yves Rocher :D, proste neviem hrat, no a suc naucena jak v DE, hned hrozit pravnikom :D a som v keli :D.
Ale mne je to fuk, je mi to az smiesne, aj tak su dost predrazeni a mam od nich za skatulu veci, kym to miniem, bude rok 2015. :D
:-DDD
:D som zla herecka, co uz :D
Maoam, ono to treba na nich trochu nahrat, aka si z nich paf a vtedy zmaknu :-D