caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
baby, chcete pocut smiesnu pikosku?
niektore viete, ze som si obcas objednala online produkty z Yves Rocher (kozmetika)
dovolila som si VRATIT niektore produkty spät (v lehote do 14 dni, tak ako to maju v AGB's), mohli ich dalej normalne predat, proste z mojej strany som mala na to absolutne pravo
viete, co nasledovalo? kedze uz boli zaplatene, ziadala som prachy spät za vrateny tovar, co nebola mala suma, no a 5x vobec nereagovali, tak som tam zavolala, ten ich 'uzasny' zakaznicky servis....ludia co som tam zazila po telefone, to uz len do telky dat, fakt
vysledok je ten, ze som - hoci som sa fakt spravala mimoriadne slusne, vecne, ma ZABLOKOVALI ako zakaznicku a uz nemozem online nikdy viac nic objednat :DDDDDDDD
ak mi do tyzdna prachy, ktore mi dlzia, nepridu, pojdem za pravnikom...vymahat to :D
no najlepsie je, ze som bola dlhorocna zakaznicka, ktora objednavala dost a casto a najmä - vzdy som korektne a rychlo aj zaplatila, nikdy nemali so mnou problem
dobre co? a ako si robia vsade reklamu, realita je taka, akonahle sa im zakaznik stane 'neprijemnym' - tak ho vyhodia :DDDDDDD
samozrejme ze dam report na net, nech si to pekne precitaju aj ini zakaznici a nech vedia, s kym maju tu cest
dokym kupujete, platite, ste super, akonahle si dovolite nieco vratit, ste neziaduci :DDDDDDDDDDD
caves, zijes? ako sa mas? na fore si nebola hadam polroka ci viac
pis, co si, kde si, ako sa mas, co nove?
Kabel: zatial je to katastrofa, anelgeziolog mi predpise cast liekov, ale budem si musiet hladat novu neurologiu a vsade plne stavy, ide ma slahnut...no nic, drz palce.
Baby, mam MS, XL-migrenu, kila cokolady......iste to poznate :D.
a beztrestne smiet mlsat vsetky dobroty.......:DDDDDDD
:D ze navyse :D
ja sa im tesim, vyzeram fakt ovela lepsie
ahoj Maoam
ja by ti ziadne 3 kila navyse nevycitala, naopak, ja som zastancom ze viac je lepsie ako menej :D
kuk
Lulu: ale on sa mi fakt hladel do tvare, ked to hovoril :DDDDDDDDD a dlho :DD, az potom si robil svoju pracu nizsie :D
Babyyyyyyyyy, nerobte, sa tu rehocem :D
Kabel: no tie jeho tri eura budget/os. to som sa nemohla prestat smiat fakt :DDD a povedal mi, ze moja vseobecna ma na mna väcsi budget :DDDDD
no on je zaletnik, ma balil tri roky, nukal mi cislo na mobil ...vazne, ale som mu ho vratila, nech ho poda dalej :D
ale musim uznat, ze je perfektny operater, takze to mu fakt treba nechat
no Flegmuska, k vahe: tak vies co, je zima, musim obalit nervy, mam za a pred sebou par OP, na ktore si musim nafutrovat zasoby...chapes :D a zasa 3kg fakt nie je vela, na mne sa to vzdy tak krasne rozlozi, ze si ludia akurat vsimnu - vyzera dobre(lepsie), ja ked schudnem, ja mam ovalnu tvar, licka - hned sa mi prepadne a uz vyzeram otrasne, takze takto je to lepsie, mam to stastie, ze si nemusim hladiet kazdy gram ako miliony inych...a uprimne, pri mojich terajsich trabloch mi je cislo na vahe ukradnute absolutne, viem to len preto, ze kazdych 14 dni som u nefrologa :D a tam ma vazia, lebo potrebuju to na prepocet viacerych hodnot z krvi a mocu, tak preto..
Xxy: ahoj moja, napisem, dnes som cely den off, ale akonahle budem mat volnu minutku, napisem mail
Lulu: neeeeeee, ziadne srdiecka :DD, ked uz tak vsetko prec, ne? :DD