Maoam - adventne okienko

kabel

S Francuzmi sa da vtedy, ak prejavis snahu komunikovat po francuzsky. To su mili, ustretovi, ja som sa raz stratila v Parizi a miestny obyvatel ma odprevadil dost velku vzdialenost vdaka tomu, ze som ho oslovila po francuzsky. Ale ak skusat na nich nemcinu, tak ti nepomozu, ani ked budes umierat :-D

Maoam

hoci - ehm, Nemci tiez nie su med lizat :DDDDDDDDD
ono to treba zazit, ale tak ja som uz na nich navyknuta, ale chapem, ked mi napise nejaky slovensky kamos, kamoska, zijuci na SVK, aki boli vyhukani z Nemcov :DDDDDDDD,ked boli na vylete a pod.

Maoam

Laurina, ja som bola 5 dni v Paris, stacilo.......nie som xenofobna, ale boli arogantni, teda drviva väcsina ano

osobne preferujem ine narodnosti, ale iste sa najdu aj mili Francuzi, nechcem vsetkych hadzat do jedneho vreca, ale maju to v mentalite

Maoam

baby, verte mi, fakt, ja som ROKY bola super zakaznik, nacas platila (objednavala som online), objednavala som aj dost casto, akoze fakt idealny zakaznik a RAZ si dovolis vratit tovar a uz obratili tvar na presny opak

inak postar, ktory mi nosil balicky od nich, mi povedal, ze coraz menej donasok od YR, ze uz to aj oni zbadali, ze stracaju zakaznikov a tu v DE fici velmi online-shopping u nich...no ja sa uz fakt nedivim

a ten zakaznicky servis, mala som 'tu cest' cez e-mail aj telefonicky, katastrofa........A nevie, co robi B, raz im tovar vrateny naspät NEprisiel, ked som ale pohrozila pravnikom, zrazu prisiel, ale TREST = vyhodili ma :DDD

no dnes som dostala postou list, ze uznali, ze vrateny tovar skutocne prijali a ze peniaze vratia, tak pockam, ak to do piatka bud. tyzdna nebude na ucte, tak konam.....

kabel

caute
Maoam, to nemyslis vazne s tym YR? Ja som ich osobne nikdy nemala prilis rada, lebo sa prezentuju ako uzasna rastlinna kozmetika a ked si precitam zlozenie, tak je to napchate parabenmi a inou chemiou. Navyse ma pocit, ze francuzske kozmeticke firmy sa chovaju k zakaznikom otrasne...
Dufam, ze s tymi peniazmi pochodis...

Lulu2011

mna zase YR stve v tom, ze mi stale posielaju letaky na 30-40% zlavy a ked tam pridem, tak sa neda za to kupit kozmetika, nedaju sa za to kupit kremy, nemohla som si to uplatnit na sampony, vzdy len nejaka hovadina, co nikto nepotrebuje sa na to vztahuje, nech mi take chu..ny potom neposielaju, teraz mi prisiel novy letacik, ze UZ TO MOZEM uplatnit aj na kozmetiku, ale s vynimkou oznacenia zelenym bodom (stavim sa, ze bude na vsetkom)

toto klamanie zakaznika sa mi nepaci

Lulu2011

Maoam - fuha, ved oni su dost takí orientovaní na zakaznika, milucki, mozno tam sedela nejaka drzana a preco si si kupovala tovar, ked si ho vratila zabaleny?