Maoam - adventne okienko

Maoam

ja som raz sedela u jednej sialenej a chcela som po plecia a tmavsi melir (taka svetlohneda az strednohneda - melir)

vysledok boli vlasy tesne pod usi a farba do cervena :DDDDDDDD

no a druhykrat som odisla s ciernymi vlasmi :DDDDDDDD

DVA roky som s takymi chodila, viete si to predstavit? hore do blond a od stredu cierne? :DDDDDDD, postupne sa to podstrihavalo, az to zmizlo...nekonecny cas :D

vtedy som pochopila, ze si musim dokladne vyberat kadernictvo

Lulu2011

neviem ci ste niekedy povzerali tie premeny co chodili na STV, zeny odchadzali 100 x skaredsie kao prisli, nedajboze sa dostali do ruk jedneho 40 kiloveho kadernika s pravitkovym strihom, to odchadzali domov ZARUCENE s gadzovskym oranzovym melirom v hnedych vlasoch a kratkym ucesom na jednej strane a s jednym divnym neodstrihnutym dlhym pruhom na druhej strane, est etrosku našuchorit a je to, potom ich este poslali k stajlstke, ktora zene nad 70 kg dala ZARUCENE velke drevene koralne a bluzu s bublinkovym vzorom a zaver - cakaju ako bude jasat v zrkadle ju naslepo dovliekli pred velke a dotycna sa chytala za usta a rozplakala sa (podla mna 90% sa zrutilo)

Lulu2011

kabel - tento syndrom kazdej kadernicky mam odpozorovany rokmi, oni maju v rukach taky ten divny tik - ze strihaj, strihaj, strihaaaj, alebo je to skor nejaky chtíč, nejaka obodba OKP na vlasy :D raz som povedala podstrihnut a odisla som domov s vlasmi po krk, asi týžden som bola v depkach, vedela som, ze je zle, ked som sedela v kresle a zozadu som pocula ako jedna zena vykríkla, to ste jej neskratili uz prilis? a mne prislo zle a kadernicka sa este obhajovala, ze to sa len zdááá, ze to tak ma byt, dobre, ze som odtial nevypadla na chlapca, kadernicka, ktora sa tvarila velice šik, mala vlasy na styl typickej lesby, cize kratke a druhy krat ma tiez ocvakali po plecia a dalsie 2 roky som cakala na dlhsie vlasy, proste ja mam traumu uz, nejdem!!!

a dakujem :)

Maoam

premyslala som, ze vojdem do jedneho z ich kamenakov a pekne rad radom ruckou strhnem vsetky tegliky z regalov...........................:DD

ale tak chudence predavacky nemozu za to, co urobila centrala :D, Kabel inak som sa dozvedela, ze moj pripad 'preberali s predstavitelstvom' :DDDDDDD

si predstavte rannu rundu za okruhlym stolom.....:DDDDDDDD a ako ma blokuju

Maoam

najväcsia pecka bola, ze 5x tvrdili, ze mnou vrateny tovar neobdrzali :DD, az ked som pohrozila, ze to idem riesit pravnou cestou, zrazu sa dany balik nasiel :DDD aj tovar v nom, ale TREST bol, ze ma vyrazili :DDDDDDDDD

Maoam

Kabel, mame tu znamy syndrom sialenej kadernicky :DDDD.

Ja mam svoju, ta ma fakt krasne vlasy, u tej si dam ostrihat tie moje, kadernictvam so zamestnancami, ktori maju sialene ucesy, pestrofarebne meliery a vyzity vyraz v tvari, sa oblukom vyhybam...:D